FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına operasyon: 16 şüpheli gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına operasyon: 16 şüpheli gözaltına alındı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığı içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan 16 şüpheli hakkında Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından 'mahrem hizmetler' olarak adlandırılan soruşturma başlatıldı.

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına operasyon: 16 şüpheli gözaltına alındı - Resim : 1

Soruşturmada, sabit telefon hatlarını kullanarak örgütün sözde sivil imamları ile iletişim sağladıkları tespit edilen, 14'ü daha önce ilişiği kesilmiş askeri personel ile 2'i mahrem imam olmak üzere 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına operasyon: 16 şüpheli gözaltına alındı - Resim : 2

Şüphelilerin yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyonların sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: AA

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı Meclis'te Anayasa mesaisi başladı DEM Partili Belediye Başkanı istifa etti! Hakan Fidan'dan 'Filistin' açıklaması