Finans Uzmanı Özgür Demirtaş: Devlet yok mu? Var, dev bir ekip var

Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, katıldığı bir yayında deprem bölgesiyle ilgili provokatör paylaşımlar üzerine sesini yükseltti. Demirtaş, "'Burada devlet yok mu?' Hiç oralara girmeyin. Devlet var. Dev bir ekip var. Hep beraber çalışmalıyız. Halk, devlet, muhalefet, belediye... Şu anda hükümeti korumaya çalışan veya muhalefeti övmeye çalışanlara deliriyorum" dedi.

Özlem Gürses'e konuk olan Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirtaş, hükümetin işleyişine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"DEVLET YOK MU? VAR"
"'Burada devlet yok mu?' Hiç oralara girmeyin. Devlet var. O da var. Allah razı olsun Aile Bakanlığı aradı kimsesiz çocuklarla ilgili. "Kimse onları çalamayacak" dedi. Bütün her yere bilgi ilettiler. Sağolsun. Yine de dört gözümüzü açmamız lazım.

"HEP BERABER ÇALIŞMALIYIZ"
Cumuhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı bana sürekli WhatsApp'tan yazdı. Gerekli olan şeyleri kendisine iletiyorum. Dev bir ekip var. Hep beraber çalışmalıyız. Halk, devlet, muhalefet, belediye...

"O MU YAPTI BU MU YAPTI'LARI GÖRÜNCE DELİRİYORUM"
Bazı şeyleri görüp deliriyorum. O mu yaptı, bu mu yaptı tartışmaları! Ne önemi var kimin yaptığının! Geçin onu. Şu anda hükümeti korumaya çalışan veya muhalefeti övmeye çalışanlara deliriyorum

"İLETİŞİM BAŞKANLIĞI MÜKEMMEL ÇALIŞIYOR"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı mükemmel çalışıyor, Aile Bakanlığı sağolsunlar, AFAD inanılmaz."