Gardaş Azerbaycan'dan 6 Şubat şarkısı

Azerbaycan'dan da 6 Şubat'ın yıl dönümünde Türkiye'ye destek geldi. Türk dünyasının güçlü sesi Azerin, Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde depremzedeler için 6 Şubat şarkısını seslendirdi.

  • Türkiye 6 Şubat 2023 sabahına gözlerini tam anlamıyla bir felakete açtı.

Gardaş Azerbaycan'dan 6 Şubat şarkısı - Resim : 1

  • Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerle 11 ilimiz enkaza döndü.

Gardaş Azerbaycan'dan 6 Şubat şarkısı - Resim : 2

  • Binlerce canımızı toprağa verdiğimiz o günlerde Türkiye'nin yardımına dünyanın her yerinden yardım ekipleri koştu.

Gardaş Azerbaycan'dan 6 Şubat şarkısı - Resim : 3

  • Milyonlarca Türk vatandaşının yüreğinde acısı hala taze olan 6 Şubat depreminin yıldönümü gelirken Gardaş Azerbaycan'dan destek geldi.

Gardaş Azerbaycan'dan 6 Şubat şarkısı - Resim : 4

  • Seslendirdiği 'Çırpınırdı Karadeniz' parçasıyla hafızalara kazınan Azeri şarkıcı Azerin 6 Şubat şarkısını seslendirdi.

Gardaş Azerbaycan'dan 6 Şubat şarkısı - Resim : 5

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM GÜNÜ KONSERİ PLANLANIYORDU

  • Geçen yıl Kahramanmaraş'ta afetzedelerle bir araya gelen Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, 6 Şubat günü konserinin yapılacağı günde depremlerin yaşandığını belirtip, "Bu coğrafyada bugün Türk'ün sesini bağırarak, gerçek İslam'ın sesini bütün dünyaya bağırarak, zalimin önünde olup zulme karşı sesini çıkartan Azerbaycan Cumhuriyet'ini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve halkını korusun" demişti..
Çıldır Gölü tamamen buz tuttu! Yerli ve yabancı turistler paten için akın etti Basın İlan Kurumu'ndan 6 Şubat paylaşımı CHP'de 'Çiğli' krizi, eski aday konuştu! 6 Şubat'taki depreme ilişkin yeni görüntüler