Gazeteci Can Ataklı'dan Selçuk Bayraktar'a ve İHA/SİHA'lara ilişkin olay sözler: İşin b.kunu çıkardı

Gazeteci Can Ataklı Youtube kanalından yayınladığı videolar ile gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Can Ataklı son videosunda Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı. Ataklı Bayraktar'a yönelik ağza alınmayacak ifadeler kullandı.

Ülkemiz 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken gündem de sıcaklığını korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde büyük bir coşkuyla kullanan TEKNOFEST bazı kişileri her yıl olduğu gibi bu sene de rahatsız etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ATATÜRK HAVALİMANI SÖZLERİ
CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde bir video yayınlayarak Atatürk Havalimanı ile ilgili yeni bir projesinden bahsetti.

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda “Atatürk Havalimanı’nı havacılık ve uzay çalışmalarının merkezi haline getireceğiz” diyerek ‘Sierra Nevada’ şirketine dikkat çekmişti: 

“Peki, bunu kimlerle yapacağız? Gerçekten de önemli bir soru ve sorulması gereken bir soru. Merkezin kurulması ve geliştirilmesi için başarıları dünyaca tanınan ve başta Amerika’daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahipleri Eren Özmen ve Fatih Özmen’le yapacağız. Lütfen gençler, gidin Google’a bu isimleri yazın. Ne cevherlerimiz var bu dünyada görün.”

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması sonrası Haluk Bayraktar jet hızıyla bir yanıt verdi ve ikili arasında polemik yaşandı.

Gazeteci Can Ataklı'dan Selçuk Bayraktar'a ve İHA/SİHA'lara ilişkin olay sözler: İşin b.kunu çıkardı - Resim : 1

BİR KARIN AĞRISI DA CAN ATAKLI'DAN
Muhalefet kanadına yakınlığı ile bilinen Can Ataklı gündeme dair bir video paylaşarak çeşitli konular hakkında açıklamalarda bulundu. Ataklı son videosunda Selçuk Bayraktar'ı, yerli ve milli gururlarımız İHA ve SİHA'ları hedef aldı.

Can Ataklı Bayraktar'a mesnetsiz sözler kullandı. Ataklı "Damat efendi (Selçuk Bayraktar) işin b*kunu çıkardı. Senin kayınpederin Erdoğan olmasa nah yaparsın onları." dedi.

Ataklı ayrıca Baykar şirketinin yıllar süren emekleri ve çalışmalarını da hedef aldı. Ataklı binlerce mühendisimizin emeklerine ilişkin "Sen başarılı falan değilsin lan. Aynı şartları bana verseler ben de yaparım." şeklinde konuştu.

Taksim'e yürümek isteyen iki gruptaki 35 kişi gözaltına alındı Şırnak'ta 2 askerin şehit düştüğü kazada otobüs şoförü gözaltında MHP'li isimden çok konuşulacak Sinan Ateş çıkışı İstanbul'da elektrik kesintisi!