Geçtiğimiz günlerde ABD İHA'sını düşüren Rusya bu sefer de Bayraktar TB2'ye saldırsa da başarılı olamadı

ABD Avrupa Kuvvetleri Komutanlığı, iki Rus Su-27 uçağının, Karadeniz’de ABD'ye ait MQ-9 tipi İHA'yı taciz ettiğini, uçaklardan birinin çarptığı MQ-9’un uluslararası sulara düştüğünü dün duyurmuştu. Rusya bu seferde Ukrayna'ya ait Bayraktar TB2'ye bir saldırı gerçekleştirdi. Bayraktar TB2 saldırıya karşı direnç göstererek düşmedi.

ABD Avrupa Kuvvetleri Komutanlığı (EUCOM), iki Rus Su-27 uçağının, Karadeniz’de ABD'ye ait MQ-9 tipi İHA'yı taciz ettiğini, uçaklardan birinin çarptığı MQ-9’un uluslararası sulara düştüğünü dün duyurmuştu.

Rusya Savunma Bakanlığı ise ABD’ye ait MQ-9 İHA'nın Ukrayna’daki "özel askeri operasyon" nedeniyle uluslararası standartlara uygun olarak tüm hava sahası kullanıcılarına bildirilen geçici durum alanını ihlal ettiğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz günlerde ABD İHA'sını düşüren Rusya bu sefer de Bayraktar TB2'ye saldırsa da başarılı olamadı - Resim : 1

RUSYA'DAN BİR SALDIRI DA BAYRAKTAR'A
Rusya, ABD İHA'sına düzenlediği ve başarılı sonuç aldığı saldırısının ardından bu kez de Ukrayna'ya ülkemizin sattığı Bayraktar TB2'ye bir atak düzenledi.

Rus savaş uçağı TB2 yanından süratli bir geçiş yaptı. Bu geçişin meydana getirdiği “jet wash” etkisinde kalan TB2 ufak bir yalpalamanın ardından kolayca kendini toparladı ve yoluna devam etti.

Adıyaman Valiliği'nden çocuk kaçırıldı iddialarına yalanlama Kılıçdaroğlu: Ulusal vergi konseyi kuracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedelerle buluştu İletişim Başkanlığı Dezenformasyon Bülteni'ni yayımladı