Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Mart ayı burs ve kredi ödemelerine dair beklenen haberi duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişmeyi paylaştı. Bakan Kasapoğlu paylaşımında Mart ayı burs ve kredi ödemelerinin yatmaya başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Mart ayı burs ve kredi ödemelerine dair beklenen haberi duyurdu

Son dakika haberleri...Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu mart ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili gençler, mart ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her koşulda yanınızda olmaya devam edeceğiz."

Bakan Kasapoğlu, ödemelerin 6-10 Mart tarihlerinde TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılacağına dikkati çekti.

TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Mart, “2” olanlar 7 Mart, “4” olanlar 8 Mart, “6” olanlar 9 Mart, “8” olanlar 10 Mart’ta ödemelerini alabilecek.

Emeklilik işlemleri gecikene avans ödemesi! MTA yeni yerleşim alanlarının belirlenmesinde kilit rol oynayacak! İstanbul’da 100 milyon ton moloz çıkacak Fay hattı zeytin ağacını ortadan ikiye böldü! 10 metre...