Giresun'da etkili olan sağanak yağış sonrası yollarda oluşan hasar onarılıyor

Giresun'da 2 Eylül'de etkili olan sağanak yağış yollara zarar vermiş, kentte sel felaketi yaşanmıştı. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, oluşan hasarın giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini bildirdi. İşte detaylar...

Giresun'da etkili olan sağanak yağış sonrası yollarda oluşan hasar onarılıyor

Giresun'a geçtiğimiz günlerde kısa sürede yüksek oranda yağış düşmesinin ardından bölgede hasar oluşmuş, oluşan hasarın giderilmesi için ise çalışmalar başlatılmıştı. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kentte hasarın giderilmesi için başlatılan çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Giresun'da etkili olan sağanak yağış sonrası yollarda oluşan hasar onarılıyor - Resim : 1

Şenlikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2 Eylül Cumartesi akşamı kente 132 kilogram yağış düştüğünü belirtti.

Giresun'da etkili olan sağanak yağış sonrası yollarda oluşan hasar onarılıyor - Resim : 2

SU BASKINLARI YAŞANDI

Bölgeye kısa süre içerisinde yüksek oranda yağış düşmesi sebebiyle bazı noktalarda su baskınları yaşandığını anımsatan Şenlikoğlu, "Afet seviyesinde olan bu aşırı yağışlarda sıkıntılar söz konusu olabiliyor. Bizler de bunları yerinde, zamanında, vatandaşımızın hiçbir zaman mağdur olmasına fırsat vermeden çözme yolunda gayret gösteriyoruz." ifadesini kullandı.

Giresun'da etkili olan sağanak yağış sonrası yollarda oluşan hasar onarılıyor - Resim : 3

Aytekin Şenlikoğlu, yağış nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nda oluşan su birikintisini bir saat içinde tahliye ettiklerini kaydederek, ekiplerin şimdi de afetin yoğun yaşandığı bölgelerde moloz kaldırma, temizleme, yıkama ve kanal temizleme çalışması yürüttüğünü aktardı.

Kaynak: AA

Giresun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sivas Kongresi açıklaması İstanbul Maltepe'de orman yangını Kılıçdaroğlu hakkında flaş 'yolsuzluk' sözleri MSB'DEN İLK AÇIKLAMA