Hasan Turan'dan Ekrem İmamoğlu'na yanıt

TBMM İdare Amiri ve Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Hamas terör örgütüdür" sözlerine yanıt verdi.

Hasan Turan'dan Ekrem İmamoğlu'na yanıt

Hasan Turan açıklamaları şu şekilde: 

70 yılı aşkın bir zamandır vatanları işgal edilmiş, evlerinden yurtlarından sürülmüş, dünyanın gözü önünde açık bir soykırıma uğramış bir toplumun direnişini bir yerlere şirin görünmek adına terörist diye nitelemek en hafif tabirle omurgasızlıktır, aymazlıktır.

Seçimden önce Filistin destekçisi, seçimden sonra İsrail yanlısı bir tutum izlemek oportünizmin nirvanasıdır.

Haritada Filistin'in yerini bulamayan, Kudüs'ü, Gazze'yi, Mescid-i Aksa'yı bilmeyenlerin 6 aydan bu yana çoluk çocuk demeden masum sivilleri katledenlere tek laf edememesi cahillikten öte siyasi dalkavukluktur.

Lafa gelince çok sıkı Kuvâ-yi Milliyeci olanlar, işgal edilmiş topraklarını kurtarma mücadelesi veren ve bu uğurda son yüzyılın en vahşi soykırımına muhatap olan direnişçilere terörist diyor.

İnsaftan, vicdandan, coğrafya bilgisinden, kendi tarihinden, medeniyetinden bihaber, milletinin ruh köklerinden uzak; siyonist İsrail’in kimin topraklarının üzerine kurulduğunun farkında bile olmayan, işgalci yayılmacı sapkın hedeflerinin en son nerede biteceğini bilmeyen celladına aşık bir anlayışa ister ezan dinlet ister çan çal farketmez.

"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddialarına yalanlama MHP, TikTok'un kapatılması için kanun teklifi vermeye hazırlanıyor Erdoğan-Özel görüşmesinde tarih belli oldu Albayrak ailesinin acı günü