İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e 'pankart' yanıtı! "Bize atılan taşlar gül olur"

Grup toplantısında, billboardlarda kendilerine sansür uygulayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösteren Meral Akşener, "Bizi sansürlemek isteyen; saray değil belediye. Bizi engellemeye çalışan; Beştepe değil, Saraçhane!" dedi. Akşener'in yaptığı açıklamaların ardından iddialara yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak ya da taş atmak bir prim yapmaya doğru gidiyor." ifadelerini kullandı.

  • İYİ Parti'nin haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in öncelikli gündem maddesi, CHP'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'de İYİ Parti'nin seçim pankartlarını engellemesi oldu.
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin billboard konusunda kendilerini engellemesi hakkında, "İstanbul’dan şirkete bir telefon gelmiş. Peki telefonda, ne denmiş, biliyor musunuz? 'Bunları asmayacaksınız.' Üstelik, sadece İstanbul’da değil; Ankara ve İzmir’de de asılmayacakmış. Sonra da eş başkanlık deyince alınıyorlar." dedi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e 'pankart' yanıtı! "Bize atılan taşlar gül olur" - Resim : 2

  • Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in suçlamalarına yanıt verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e 'pankart' yanıtı! "Bize atılan taşlar gül olur" - Resim : 3

  • İmamoğlu, açıklamasında, "Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendilerini bilirler. Niye yaptığını bilmiyorum böyle bir açıklamayı. Bu işin sadece belediye kısmı yok, firma boyutu da var" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e 'pankart' yanıtı! "Bize atılan taşlar gül olur" - Resim : 4

  • İmamoğlu ayrıca, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak ya da taş atmak bir prim yapmaya doğru gidiyor. Allah'tan alışığız. Bize atılan taşların hiçbirisinin etkisi olmaz. Bize atılan taşlar havada güle dönüşür. Hiçbir zaman sorumluluğumuz haricinde hareket etmedik" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

  • 31 Mart yerel seçimleri kapsamında billboardlara seçim afişlerini takmak için hazırlık yapan İYİ Parti, ilgili firmalarla anlaştı ancak firmalardan son anda gelen ambargo ile şaşkınlık yaşadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e 'pankart' yanıtı! "Bize atılan taşlar gül olur" - Resim : 5

PANKARTLAR ENGELLENDİ

  • İYİ Parti'nin 'Teröre alan açana, eş başkan kavgasına mecbur değilsin' ifadelerinin yer aldığı pankartlar İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP belediyeleri tarafından engellendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e 'pankart' yanıtı! "Bize atılan taşlar gül olur" - Resim : 6

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e 'pankart' yanıtı! "Bize atılan taşlar gül olur" - Resim : 7

CHP İYİ Parti Meral Akşener Ekrem İmamoğlu İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) İzmir Ankara İstanbul
Bekir Bozdağ'dan FETÖ tepkisi Devlet Bahçeli'den Can Atalay kararına ilk yorum Yargıtay eski aşkı hatırlatan şarkılar hakkında kararını verdi Yılmaz Özdil'den CHP'ye tepki! "Sembol isimleri İzmir teşkilatından uzaklaştırdılar"