İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de aldığı 3 tane villayı mal varlığında gizledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'in Emirgan bölgesinde bulunan yaklaşık 1,5 milyar TL değerinde olan 3 villası olduğu ve bunları mal beyanında göstermediği ortaya çıktı. 3 villa, tüzel kişilik olan şirketler üzerine kaydettirilerek kamuoyundan gizlenmiş oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de aldığı 3 tane villayı mal varlığında gizledi
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde mal beyanında bulunmuştu.
  • İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 milyon dolar) değerinde 3 villası olduğu ortaya çıktı.
  • İmamoğlu'nun ayrıca bu villaları mal beyanında göstermediği belirtildi. Ekrem İmamoğlu’nun "her şeyim şeffaf" diyerek açıkladığı mal bildirim beyanında yer almayan villaların kamuoyundan gizlenmesi için izlenen yol ise villaları tüzel kişilik üzerine göstermek oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de aldığı 3 tane villayı mal varlığında gizledi - Resim : 1

  • Villaların üzerinde görüldüğü Güllüce Tarımcılık A.Ş’nin sahibi İmamoğlu İnşaat. Üzerinde milyarlık villaların bulunduğu şirketin İmamoğlu İnşaat’a devri için Ali Nuhoğlu’na ne kadar ödeme yapıldığı da bilinmiyor.

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de aldığı 3 tane villayı mal varlığında gizledi - Resim : 2

  • 2024 yılındaki mal beyanında hem ana şirket, hem ana şirketin altında kurulan paravan şirket ve içinde yer alan milyarlarca TL’lik varlıklar yer almadı.

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de aldığı 3 tane villayı mal varlığında gizledi - Resim : 3

Yeniden Büyük İstanbul Mitingi | Haberet Özel Gümüşü cep telefonu şekline getirdi Erbakan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı gün aynı saatte 10 km uzaklıkta miting Çanakkale'de deniz ulaşımına fırtına engeli