İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Yeniden İstanbul' yanıtı

Bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere değinerek, "Gençler başlık veriyorum, Yeniden İstanbul!" ifadelerine yer verdi. Bunun üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi. İmamoğlu, "5 yıl geriden geliyor. O yeniden İstanbul başlığı 2019’da atıldı" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Yeniden İstanbul' yanıtı
  • AK Parti Grup Toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere değinerek özellikle İstanbul için sloganını söyledi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Yeniden İstanbul' yanıtı - Resim : 1

  • Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
4 ay sonra yapılacak yerel seçimlerle ilgili rakiplerimiz karşımızdakiler değil onların arkasındakilerdir bunları bilerek hareket ediyoruz. Gençler unutmayın, Yeniden İstanbul! Her zaman söylediğim gibi bizim kuklalarla ve kuklacılarla işimiz yok. Biz parmağında oynatan üst akılla mücadele ediyoruz. Şimdiye kadar en ufak zaafiyet göstermedik başkaları ne yaparsa yapsın. Milletimize sorumluluklarımızın hakkını vermeye çalıştık.  31 Mart Yerel Seçimler öncesi de aynı şekilde devam ediyoruz. Seçim takvimimiz sorunsuz bir şekilde ilerliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın “Unutmayın bugün bir başlık atıyorum, yeniden İstanbul açıklamasına verdiği yanıtta "5 yıl geriden geliyor. O yeniden İstanbul başlığı 2019’da atıldı" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Yeniden İstanbul' yanıtı - Resim : 2

  • Beyoğlu'nda Zafer Toprak Kütüphanesi Cumhuriyet Tarihi Araştırma Merkezi tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, toplantının ardından basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Yeniden İstanbul' yanıtı - Resim : 3

  • Erdoğan'ın "31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı, yürüteceğiz. Unutmayın bugün bir başlık atıyorum, yeniden İstanbul. Programımız işliyor.” açıklamasının sorulması üzerine "5 yıl geriden geliyor. O yeniden İstanbul, İstanbul’un yenilenmesi, güçlenmesi, iyileşmesi, güzelleşmesi başlığı 2019’un 31 Mart’ında atıldı. O yolculuk devam ediyor, bizi izlemeye devam etsinler" yanıtını verdi.
  • İmamoğlu ayrıca, kendisi hakkında “İşine baksın, kentsel dönüşümü nasıl yürüteceğimi onlara mı soracağım” açıklamasında bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye "Halkımızdan aldığımız bilgileri ve elde ettiğimiz değerleri, size taşırız ve yüzünüze bu ifadeleri çatır çatır söyleriz" karşılığını verdi.
AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)
Boğaz'da gemi trafiğine ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Vietnam Başbakanı Chinh'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü Cumhurbaşkanı'ndan muhalefete Organize İşler göndermesi