İBB'nin projeleri engellendi mi? Buket Aydın sordu, Bakan Özhaseki açıkladı

Haber Global ekranlarında Buket Aydın'a konuk olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "İBB'nin projeleri engellendi mi?" sorusuna cevap verdi. Özhaseki, "21 yıl belediye başkanı oldum. Bize yapılan engellemeleri anlatsam bunu söyleyen arkadaşlar laflarını geri alırlar. CHP ne getirdiyse çoğuna evet demişiz, nasıl engelliyoruz, daha öncekilerde AK Partili belediyelerde neye evet vermişler?" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Buket Aydın'ın "İBB'nin projeleri engellendi mi?" sorusuna cevap verdi.

Özhaseki, "21 yıl belediye başkanı oldum. Bize yapılan engellemeleri anlatsam bunu söyleyen arkadaşlar laflarını geri alırlar. Emniyet baskısı var bir yandan. Bana soruşturmalar açıldı, kaç mahkemeye gittim geldim hatırlamıyorum. Bana resmen zulmettiler. Arkadaşlarımız bazen engelleniyoruz diyorlar ya gülesim geliyor. Gölcük'te deprem olmuştu, bizim paramızı kesip hiç deprem olmamış yerlere vermişlerdi. İller Bankasından, Maliyeden kesinti oldu mu, yok. CHP ne getirdiyse çoğuna evet demişiz, nasıl engelliyoruz, daha öncekilerde AK Partili belediyelerde neye evet vermişler?

Sadece bazılarına sormuşuz bu parayı ne yapacaksınız diye. Borçlanmalar da çok artmış bir vaziyette gidiyor ne yazık ki. Kentsel dönüşüm için açık çek, gelsinler sonuna kadar destekleyeceğim. Bütün CHP'li belediyeler kentsel dönüşüm için gelsinler, kapılar sonuna kadar açık. Yeter ki bir irade koysunlar, bir proje sunsunlar." şeklinde konuştu.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı 'Bitcoin Safiye'nin cezası belli oldu Bakan Özhaseki: İBB'nin ne yaptığını bilmiyorum Ağrı Dağı'nı Ermenistan toprağı olarak gösterdi!