Bakan Soylu, Esenler meydanda konuşma yaptığı esnada müziğin sesini kısmayan HDP'lilere tepki gösterdi: Kepazeler! Daha ne özgürlüğü istiyorsunuz?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenler'de konuşma yaptığı esnada müziğin sesini kısmayan HDP'lilere tepki gösterdi. Soylu, terörist yandaşlarına "Şimdi şunlara sorsan var ya hürriyet ve özgürlük yok. E be kepazeler bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor kepazeler. Daha ne özgürlüğü istiyorsunuz, ne özgürlüğü?" dedi.

14 Mayıs seçimlerine günler kaldı. 

Bu kapsamda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbullu vatandaşlarla Esenler Dörtyol Meydanı'nda bir araya geldi. 

İstanbulluların toplandığı meydanda otobüsün üzerine çıkan Bakan halka hitap ettiği sırada HDP'li terör yandaşlarının 45 dakika boyunca müziğin sesini kısmamasına tepki gösterdi. 

HDP'lilerin bu saygısızlığına sinirlenen Soylu, şu ifadeleri kullandı:

Bu ülkede özgürlüğü, demokrasiyi, hürriyeti ayağa kaldırmalıyız. Şimdi şunlara sorsan var ya hürriyet ve özgürlük yok. E be kepazeler bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor, kepazeler! Orada istediğinizi yapıyorsunuz. Daha ne özgürlüğü istiyorsunuz, ne özgürlüğü? Kepazeler! Tam 45 dakikadır orada müzik çalıyorsunuz, 45 dakikadır orada saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz. Daha ne özgürlüğü istiyorsunuz? Neden yapıyorlar biliyor musunuz? Onları çok acıttık da o yüzden yapıyorlar. Her PKK'lı öldürdüğümüzde göz yaşı döktükleri için yapıyorlar.

Kaynak: DHA