İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metro sözlerine 'lan'lı yanıt verdi! Tepkiler büyüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde Murat Kurum'a, "yapılmış metrolara sahip çıkın, yoksa başkaları sahip çıkar" sözlerine yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Lan milletin malı bu" şeklinde cevap verdi.

  • Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Arnavutköy- İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katılarak "Yalnız, metro ile ilgili adımları atın. Şu andaki belediye başkanı bunu da sahiplenir. Bunu, onun sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım. Murat (Kurum), sahip çıkın. Malınıza sahip çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar." sözleriyle Murat Kurum'a uyarıda bulundu.

İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metro sözlerine 'lan'lı yanıt verdi! Tepkiler büyüyor - Resim : 1

İMAMOĞLU'NDAN 'LAN'LI CEVAP

  • Çıktığı programlarda 2019 yerel seçimlerinde vermiş olduğu vaatlerini hatırlamadığını söyleyen, İBB yönetimine gelmeden önce yapılan metroları 'ben yaptım' diyerek halka gösteren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine şu şekilde yanıt verdi:
Ona sahip çıkın, biz de ne diyoruz? Lan milletin mal bu. Metro da milletin malı, senin metron da benim metrom da milletin malı.

İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metro sözlerine 'lan'lı yanıt verdi! Tepkiler büyüyor - Resim : 2

  • Bu yanıttan anlıyoruz ki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için bir hayli gergin.

Kaynak: haberet.com

EPDK elektrik faturası desteği alanlardan güvence bedeli almayacak Snowboardcu Süleyman Atlı Doğu Ekspresi'nin üzerinden atladı Kadir Özkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya biyografi Akdeniz'de deprem