Irak'ın kuzeyinde teslim olan teröristlerin zayıflık ve sefalet içindeki yaşamları dikkat çekti

Türk askeri Irak'ın kuzeyindeki terör operasyonlarına devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki bir mağaradan çıkan 2 terörist Mehmetçik'e teslim oldu. Teröristlerin sefalet içindeki yaşamları ve zayıflıktan yürüyemez hale gelmiş olmaları dikkat çekti.

Irak'ın kuzeyinde teslim olan teröristlerin zayıflık ve sefalet içindeki yaşamları dikkat çekti

Komandolar bölgede iğneyle kuyu kazar gibi teröristlerin bütün inlerine ve mağaralarına giriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı operasyonları sonucu kaçamayacaklarını anlayan teröristler de teslim olmayı sürdürüyor.

Irak'ın kuzeyinde teslim olan teröristlerin zayıflık ve sefalet içindeki yaşamları dikkat çekti - Resim : 1

SEFALET İÇİNDELER

Millî Savunma Bakanlığı, 4 Haziran'da sosyal medya hesaplarından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teslim olan 2 teröristin daha görüntülerini paylaşmıştı.

Mağaradan çıkarak teslim olan biri kadın olmak üzere iki teröristin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi.

Teröristlerin girilemez dediği her yere giren Mehmetçik bu kez de Hale Dağındaki mağaraya yaptığı operasyonda çok miktarda el yapımı patlayıcı ve silahla birlikte iki teröristi ele geçirdi.

Irak'ın kuzeyinde teslim olan teröristlerin zayıflık ve sefalet içindeki yaşamları dikkat çekti - Resim : 2

YÜRÜYEMEZ HALE GELMİŞ

Açlıktan yürümekte bile zorluk çeken teröristlerin bu görüntüsü, örgütün sözde üst yönetimi tarafından kaderlerine terkedildiklerini açıkça ortaya koyuyor.

Güvenlik kaynakları, teslim olan iki teröristten birinin yapılan sağlık muayenelerinde uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Irak'ın kuzeyinde teslim olan teröristlerin zayıflık ve sefalet içindeki yaşamları dikkat çekti - Resim : 3

PKK Terörist
Hafize Gaye Erkan kararı dünya basınında PKK'nın Münbiç yapılanmasının kritik ismi yakaladı! Samsun'da iki tramvay çarpıştı! Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 fezlekesi Ankara'da! 'İftira ve tehdit' suçlaması da var