İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için etkinlik düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit çocukları için etkinlik düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için etkinlik düzenledi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü bahçesinde, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şubesi Müdürlüğü ile Deniz Limanı Şube Müdürlüğünün gerçekleştirdiği organizasyonda, şehit çocukları doyasıya eğlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için etkinlik düzenledi - Resim : 1

Deniz Limanı Şube Müdürü Abdulkadir Gürbüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için etkinlik düzenledi - Resim : 2

Bayram dolayısıyla şehit çocuklarına etkinlik düzenlediklerini belirten Gürbüz, şube müdürlüğünün bahçesinde piknik organize ettiklerini söyledi.

"ONLARI MUTLU ETTİYSEK BİZE NE MUTLU"

Etkinliğin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis tekneleriyle şehit çocuklarına Boğaz turu gerçekleştireceklerini aktaran Gürbüz, "Onlar bize emanet. Kendilerini mutlu ettiysek ne mutlu bize." dedi.

Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürü Banu Ördek de etkinlikte yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, şehit eşleri ve çocuklarıyla güzel vakit geçirdiklerini ifade etti

Kaynak: AA

Özgür Özel, beklenen randevunun tarihini duyurdu Çocuklardan MİT'e mektup! İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs için Taksim kararı Müge Anlı'da büyük yüzleşme!