İstanbul'da ev sahibi kadın, kiracısına sopayla saldırdı! O anlar kamerada

İstanbul'da artan kira fiyatları ev sahipleriyle kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ediyor. Son olarak Beyoğlu'nda kaydedilen bir görüntü olayın vehametini gözler önüne serdi. Ev sahibi bir kadın, "Evimden çıkın" diyerek kiracısının üzerine yürüdü. Öncesi bilinmeyen olayda kadın elindeki sopayla kiracısına defalarca vururken o anlar, kiracının telefondan açtığı video kayda yansıdı. Videoyu izleyenler ikiye bölündü. Bazı vatandaşları kiracının, ev sahibini kışkırtmış olabileceğini savundu

  • Megakent İstanbul'da gün geçmiyor ki ev sahibi ile kiracılar karşı karşıya gelmesin.
  • Hemen hemen her gün kirada anlaşamayan ev sahipleriyle kiracılar birbirlerine zor zamanlar yaşatıyor.
  • Fahiş kira bedellerine katılamayan ya da katılmak isteyen ev sahipleri kiracılarını evi boşaltmaları konusunda baskı yapıyor, kiracı ise yerleşecek başka bir ev bulamadığı için hukuk yoluna başvurmak zorunda kalıyor.
  • Her ne kadar arabuluculuk sistemiyle birçok dava çözüme kavuşsa da bir o kadar davada nihai çözüm 'şiddet' olarak görülüyor.

"EVİMDEN ÇIKIN" DEYİP SOPAYLA SALDIRDI

  • Bunun son örneği İstanbul Beyoğlu'nda yaşandı. Ev sahibi bir kadın, kiracısına "Evimden çıkın" diyerek sopayla saldırdı.

İstanbul'da ev sahibi kadın, kiracısına sopayla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 4

  • Öncesinde yaşananların bilinmediği görüntü sosyal medyada gündem oldu. Kadının elinde sopayla kiracısının üzerine yürüdüğü anlarda bir ara küfürler havada uçuştu.

İstanbul'da ev sahibi kadın, kiracısına sopayla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 5

VİDEOYU İZLEYENLERSE İKİYE BÖLÜNDÜ

  • Öte yandan videoyu izleyenler ikiye ayrıldı. Kiracının video kayda girerek kadına doğru yürümesini ve 'bir daha vur hadi' diyerek üstelemesini 'kışkırtma' olarak görenler de oldu, 'ev sahibinin kiracısını zorla evden çıkarmak istediğini' savunanlar da.

İstanbul'da ev sahibi kadın, kiracısına sopayla saldırdı! O anlar kamerada - Resim : 6

Kaynak: haberet.com

Aşırı sağ Türk ve İslam'a saldırıyor Neden Lütfü Savaş? Özgür Özel yanıtladı Tonlarca uyuşturucu madde ele geçirildi Karadeniz'de fırtına uyarısı