İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan Mansur Yavaş'a: 7 milyar nereye gitti?

Buket Aydın ile Yüz Yüze'de ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik iddialarda bulunan İYİ Parti Ankara Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, "Nerede bu 7 milyar? Bu vurgun düzeninde bu zarar nasıl oluştu?" dedi.

Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu olan İYİ Parti Ankara Adayı Cengiz Topel Yıldırım ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan Mansur Yavaş'a: 7 milyar nereye gitti? - Resim : 1

Cengiz Topel Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"Mansur Yavaş aldığında belediye şirketlerinin borcu 1.1 milyar TL idi. Şu anda 8 milyar. Evet şimdi aradaki yedi milyar nerede? Mansur Yavaş şimdi bunu anlatacaksın. Bu tosuncuklarla birlikte kurduğunuz saadet zinciri içerisinde belediye şirketlerindeki bu yedi milyarlık zarar nasıl oluştu ve bu para nerede?

İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan Mansur Yavaş'a: 7 milyar nereye gitti? - Resim : 2

"TOSUNCUKLARI ADAY YAPTI"

Tosuncukları hem belediye şirketlerinin başına koydu hem de Ankara'nın belli ilçelerinde CHP'den aday yaptı. Şimdi CHP'lilere de söylüyorum. CHP kurumsal kimliği bu insanları çağırıp 'bu adam ne söylüyor eğer bir cevabınız varsa verin' diye sormuyorlarsa ya da 'her kuruşun hesabını veririm' diyen Mansur Yavaş buna ilişkin hala masanın altında kalıp cevap veremiyorsa bu iş irdelenmelidir."

İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan Mansur Yavaş'a: 7 milyar nereye gitti? - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmud Abbas'ı kabul etti Antalya'da yollar göle döndü İstanbul'da trafik yoğunluğu Tarabya'daki kaçak villanın sahibi İmamoğlu mu?