İYİ Parti ve Memleket Partisinin İstanbul adayları belli mi? Canlı yayında isim verdi... İnce'nin paylaşımı gündem oldu

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçim için geri sayım sürerken adaylar da netleşmeye devam ediyor. Muhalefet kanadında iş birlikleri sürerken, her parti kendi adayını açıklıyor. İYİ Parti ve Memleket Partisinin İstanbul adayları merak edilirken canlı yayında açıklamalarda bulunan gazeteci Barış Yarkadaş, partilerin adaylarının isimlerini söyledi.

İYİ Parti ve Memleket Partisinin İstanbul adayları belli mi? Canlı yayında isim verdi... İnce'nin paylaşımı gündem oldu
  • İstanbul'da yerel seçim öncesi İBB Başkan adayları sayısı artarken, DEM Parti'de Başak Demirtaş'ın adaylığı gündeme geldi.
  • İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin de İstanbul adaylarının belli olduğu iddia edilirken canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulunan gazeteci Barış Yarkadaş, iki partinin de İstanbul adayı için isim verdi.
  • Barış Yarkadaş, İYİ Parti'nin İstanbul adayı için Mehmet Sevigen ismini verdi. 

İYİ Parti ve Memleket Partisinin İstanbul adayları belli mi? Canlı yayında isim verdi... İnce'nin paylaşımı gündem oldu - Resim : 2

  • Muhalefet cephesinde iş birliği arayışları sürse de her partinin kendi adayını çıkarması öne çıkıyor.
  • Özellikle İstanbul'da CHP'nin İBB Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu'na karşı nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu olurken, adaylık için art arda ortaya çıkan isimler gündem oldu.

İYİ Parti ve Memleket Partisinin İstanbul adayları belli mi? Canlı yayında isim verdi... İnce'nin paylaşımı gündem oldu - Resim : 3

  • Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul adaylığına yeşil ışık yakması sonrası İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin İstanbul adayının belli olduğu iddia edildi.
  • Gazeteci Barış Yarkadaş, iki partinin İstanbul adayı için canlı yayında isim verdi.

İYİ Parti ve Memleket Partisinin İstanbul adayları belli mi? Canlı yayında isim verdi... İnce'nin paylaşımı gündem oldu - Resim : 5

  • Öte yandan akşam saatlerinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yaptığı bir paylaşım kulisleri hareketlendirdi.

  • İnce'nin "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için." tweeti gündem oldu.

İYİ Parti ve Memleket Partisinin İstanbul adayları belli mi? Canlı yayında isim verdi... İnce'nin paylaşımı gündem oldu - Resim : 6

  • Memleket Partisi lideri İnce ile görüştüğünü belirten gazeteci Barış Yarkadaş, CHP ile görüşmelerin sürüp sürmediğini sorduğunu söyledi.
  • İnce'nin "Hayır, görüşmelerimiz sürüyor. İddia edildiği gibi görüşmelerimiz kopmuş değil. Ancak biz başvuruları alıyoruz. Bugün 160 başvuru aldık, yarın da 300'e yakın müracaat bekliyoruz." dediğini belirten Yarkadaş, çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

MEMLEKET PARTİSİNİN ADAYI KİM OLACAK?

  • Memleket Partisi'nin İstanbul adayının kim olacağını açıklayan Yarkadaş, "Benim edindiğim izlenim Özel'den son bir görüşme veya karar bekliyor. Kendisine bazı tekliflerin yapıldığını biliyorum. CHP ile görüşmeler olumlu sonuçlanmazsa daha önce dediğim gibi Mehmet Sevigen, Memleket Partisi'nin İBB adayı olacak." dedi.
Özgür Özel Memleket Partisi İYİ Parti Muharrem İnce CHP Meral Akşener
Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız NASA'dan ayrılarak Türkiye'ye dönüyor! Ankara'da DEAŞ operasyonu: 4 şüpheli için gözaltı kararı KAFES-32 operasyonunda İsmail Süner'in elebaşı olduğu organize suç örgütü çökertildi Meclis'in gündeminde İsveç'in NATO'ya üyeliği var