Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün kabine toplantısı var mı? 6 Mayıs 2024 kabine toplantısı gündem maddeleri

Kabine toplantısı bugün yapılacak mı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısında hangi konular ele alınacak vatandaşların gündeminde. Kabine toplantısında başlıca öğretmen atamaları, İsrail ile ticaret konusu, enflasyonla mücadele gibi konuların ele alınması bekleniyor. Peki, bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün kabine toplantısı var mı? 6 Mayıs 2024 kabine toplantısı gündem maddeleri

Kabine toplantısı son olarak 16 Nisan'da yapılmıştı. Bakan Tekin açıklamaları sonrasında özellikle öğretmen ataması bekleyenlerin gözü bugün toplanacak kabine toplantısında. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda hangi konular ele alınacak merak ediliyor. Peki, kabine toplantısı saat kaçta yapılacak? Kabine Toplantısı gündem maddeleri nelerdir? İşte detaylar...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kabine Toplantısı, bugün, 6 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak. Kabine Toplantısı saati henüz belli değil fakat saat 15.00 ve sonrasında yapılması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELER?

Kabine Toplantısı gündem maddelerinden birinin öğretmen atamaları olması bekleniyor. Toplantı ile birlikte öğretmen atama branş ve kontenjan sayılarının belli olacağı öngörülüyor.

Kabine Toplantısında İsrail ile olan ticaret de ele alınacak. Kısıtlama getirilen İsrail ile ithalat ve ihracat işlemleri kesilmişti. Yapılacak başka yaptırımların ele alınması bekleniyor.

Kabine toplantısında ayrıca enflasyonla mücadele, terör, dış politika konuları ile Ailenin Korunması ve Güçlenmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planının gibi konuların ele alınacağı bekleniyor.

Kabine Toplantısı sona erdi "Partimin önündeyim" Bungalov çalındı iddialarına yanıt verildi "İsrail 1967 sınırlarına dönmeli"