Kemal Kılıçdaroğlu Ankara adayını resmen açıkladı! 31 Mart'ta pusulada Mansur Yavaş mı olacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2024'teki Yerel Seçim'de de adayının Mansur Yavaş olduğunu resmen açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara adayını resmen açıkladı! 31 Mart'ta pusulada Mansur Yavaş mı olacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2024'te yapılacak Yerel Seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, merak edilen Ankara adayının Mansur Yavaş olduğunu resmen duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş'ı açıkladı
Kemal Kılıçdaroğlu Ankara için Mansur Yavaş'ı açıkladı

TANRIKULU'NUN SKANDAL SÖZLERİ İÇİN NE DEDİ?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tanrıkulu'nun tepki çeken TSK sözleri için, "Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara adayını resmen açıkladı! 31 Mart'ta pusulada Mansur Yavaş mı olacak? - Resim : 2

MANSUR YAVAŞ'I DUYURDU

Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili ise "Mansur Yavaş bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara adayını resmen açıkladı! 31 Mart'ta pusulada Mansur Yavaş mı olacak? - Resim : 3

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden aday olduğunu açıklamış ve göreve bir 5 yıl daha talip olduğunu dile getirerek "Bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim" demişti.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara adayını resmen açıkladı! 31 Mart'ta pusulada Mansur Yavaş mı olacak? - Resim : 4

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş
Edirne-İstanbul yolunda zincirleme kaza Cumhurbaşkanı Erdoğan Hindistan'dan ayrıldı Celal Şengör İstanbul'dan neden taşınacağını açıkladı! Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışveriş...