Kız öğrenci yardım istedi: Ekmekten vida, sulu yemekten salyangoz çıktığını iddia etti

Denizli'de KYK yurdunda kalan bir öğrenci sosyal medya hesabından, "Yemekhanede yemek yiyemiyoruz. Bize yardımcı olun" diyerek yemeklere ait fotoğraflar paylaştı. Fotoğraflarda ekmekten vida, sulu yemeklerden vida çıktığı görüldü.

Kız öğrenci yardım istedi: Ekmekten vida, sulu yemekten salyangoz çıktığını iddia etti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir KYK yurdundaki yemekhane koşulları hakkında sağlığı tehdit edecek hijyen açığı sosyal medyada gündem oldu. Bir öğrenci, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda ekmeklerin içinden vida, sulu yemeklerden ise kıl, kurt ve salyangoz çıktığını gösterdi.

Kız öğrenci yardım istedi: Ekmekten vida, sulu yemekten salyangoz çıktığını iddia etti - Resim : 1

Şikayetlerine rağmen yetkililerden bir çözüm bulunamadığını ifade eden öğrenci, "Yönetime pek çok kez şikayette bulunmamıza rağmen 'İstediğiniz yere şikayet edin, bana bir şey olmaz' şeklinde laubali cevaplar aldık. Yemekhanede yemek yiyemiyoruz ve bütçemiz dışarıdan sürekli yemek yemeye yetmiyor. Bu mesajı yayınlayarak yardım istiyoruz." dedi.

Kız öğrenci yardım istedi: Ekmekten vida, sulu yemekten salyangoz çıktığını iddia etti - Resim : 2

'Komünist başkan', 67 milyon borçla aldığı belediyeyi 230 milyon borçla devretti 1 Mayıs'ın bilançosu Kocaeli Valiliği'nden sokak hayvanları için belediyelere talimat! Ana muhalefet lideri 8 yıl sonra AK Parti'de