Kürsüde fenalaşıp bayılmıştı! AK Partili Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde kürsüde açıklamalarda bulunan Erzurum’un Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren aniden fenalaşıp yere yığılmıştı. Düştüğü sırada kafasını mermere çarpan Eren'e olay yerinde ilk müdahale yapılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. 10 gündür tedavisi yapılan Eren bu sabah yaşamını yitirdi.

Kürsüde fenalaşıp bayılmıştı! AK Partili Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Erzurum Hınıs'ta kürsüden vatandaşlara hitap eden Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren aniden yere yığıldı. Düştüğü sırada kafasını mermere çarpan Eren için ilk müdahale buradaki sağlık görevlileri tarafından yapılmıştı.

SEBEBİ TESPİT EDİLDİ

Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 45 yaşındaki Başkan Erdoğan Eren'in yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti.

10 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİ SONA ERDİ

10 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Erdoğan Eren sabah saatlerinde vefat ettiği bildirildi.

BAKAN TEKİN: 'EREN'İN VEFAT HABERİNİ ÜZÜLEREK ÖĞRENDİM'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medyadan "Erzurum Hınıs Belediye Başkanımız Erdoğan Eren'in vefat haberini üzülerek öğrendim. Erdoğan Eren kardeşime yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Hınıslı hemşehrilerime sabırlar diliyorum.Mekânı cennet olsun" paylaşımını yaptı.

Dar gelirlilere konut yapmak için alınan arsayı satan Tanju Özcan'a tepki Adana güne depremle uyandı! Turizm cenneti Kemer alev alev yanıyor CHP delege seçimlerinde kavga