Malatya'da çadır kentte görev alan komandolar görevlerini marş okuyarak sonlandırdı

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak adlandırılan deprem felaketlerinde Türkiye seferber olmuş, yurt dışından da çok fazla yardım gelmişti. Depremler sonrası Malatya'nın Doğanşehir ilçesine gönderilen komandolar, çadır kentteki görevlerini tamamlayıp, komando marşını okuduktan sonra birliklerine döndü.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Malatya'nın Doğanşehir ilçesine gönderilen komandolar, çadır kentteki görevlerini tamamlayıp, komando marşını okuduktan sonra birliklerine döndü.

Malatya'da çadır kentte görev alan komandolar görevlerini marş okuyarak sonlandırdı - Resim : 1Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya'nın Doğanşehir ilçesine gönderilen komandolar enkaz bölgesinde, konteyner ve çadır kentlerde görev aldı.

Malatya'da çadır kentte görev alan komandolar görevlerini marş okuyarak sonlandırdı - Resim : 2 Burada vatandaşların her türlü yardımına koşan komandolar, görevlerini tamamladı.

Malatya'da çadır kentte görev alan komandolar görevlerini marş okuyarak sonlandırdı - Resim : 3Askerler, Komando Marşı’nı okuduktan sonra birliklerine döndü. Askerlerin marşı okuduğu sırada depremzedeler duygusal anlar yaşadı. 

Malatya'da çadır kentte görev alan komandolar görevlerini marş okuyarak sonlandırdı - Resim : 4

Kaynak: DHA

Malatya deprem Kahramanmaraş
Hiranur Vakfının yıkımına başlandı Üniversitelilerin istediği oldu Akşener'in papatya çayı önerisine AK Parti'den yanıt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BAE Devlet Başkanı Zayed ile telefonda görüştü