Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan adayına silahlı saldırı

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın aracına ateş açıldı. Partinin genel başkanı Muharrem İnce, yaşanan olaylara çok sert bir tepki gösterdi.

Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan adayına silahlı saldırı
  • Adana'da, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve oğlu Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi.
  •  Memleket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ethem Eke, "Tarsus Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan ve Tarsus Belediye Başkan Adayımız Mehmet Bozdoğan yapılan silahlı saldırıyı lanetliyorum! Bu saldırı, Türk Milletine, Aziz Halkımıza yapılmıştır! Hiçbir zorbalık, tehdit ve saldırı bizleri bu davadan alıkoyamaz" ifadelerini kullandı.

İNCE'DEN TEPKİ

  • Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise, "Alçakça düzenlenen silahlı saldırıyla bizleri korkutabileceğini zannedenler; korkmayacağız, susmayacağız, boyun eğmeyeceğiz. Memleket Partisi dimdik ayakta!" dedi.

Muhtar adayının seçim konvoyu sosyal medyayı salladı Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi! Yeniden Refah'tan aykırı ses: İstanbul'u CHP'ye yar etmeyeceğiz Erbakan'dan Erdoğan'a Tevfik Göksu'nun siyasi hayatı