Meral Akşener kurultay öncesi birçok ismi takipten çıktı

İYİ Parti lideri Akşener, kurultay sürecine giderken, bazı isimleri X hesabından takibi bıraktı.

Meral Akşener kurultay öncesi birçok ismi takipten çıktı

31 Mart Yerel Seçimlerinde yalnızca 1 il ve 24 ilçe kazanan ve  umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oranında oy alarak büyük bir düşüş yaşamış , eleştirilerin odağı olan Genel Başkan Meral Akşener, 27 Nisan için seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını açıklamış kendisininde  aday olmayacağını belirtmişti.

Merakla beklenen kurultay yarışında İYİ Parti'de Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, kurultayda aday olacaklarını duyuran isimler oldu.

Seçim sürecine giden İYİ Parti'de adaylar ve bazı üyeler Akşener'e eleştirel yaklaşımda bulunurken, Akşener'den karşı hamle geldi.

Meral Akşener kurultay öncesi birçok ismi takipten çıktı - Resim : 1

ELEŞTİRİLERİ TAKİBİ BIRAKARAK YANITLADI

Akşener, X hesabından, Uğur Poyraz ve Tolga Akalın'ı takipten çıktığı ortaya çıktı. Bu isimlerin yanında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'u, İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan Batualp Akalın ve Oğuz Uz'u da takipten çıktığı bildirildi.

Meral Akşener, kurultayda destekleyeceği isim olduğu iddia edilen Müsavat Dervişoğlu'nu ve Koray Aydın'ı takipten çıkarmadı.

Meral Akşener İYİ Parti
Mahsun Kırmızıgül'den sosyal medyadan yanıtladı Karamollaoğlu'dan İsrail çıkışı Ayhan Bora Kaplan davasında ilk duruşma Muş'ta korkunç olay! Evine inek giren yaşlı adam dövülerek öldürüldü