Meral Akşener'den İmamoğlu ile Yavaş'a sert sözler: Hain ve zorba

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti mensuplarıyla iftar programında CHP'yi topa tuttu. Mansur Yavaş'ı "CHP'nin ev kölesi" olarak tanımlayan Akşener, Ekrem İmamoğlu için ise "Hain" tanımlamasında bulundu. Özgür Özel, Yavaş ve İmamoğlu'nun 'vıcık' olduğunu söyleyen Akşener "Bana abla mabla demesinler" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Keçiören'de verdiği iftara partisinin tüm vekillerini ve Ankara adaylarını çağırdı.

CHP'Yİ TOPA TUTTU

Akşener konuşmasında CHP'yi sert ifadelerle eleştirdi. "Bizi artık rahat bırakın" diyen Akşener, "CHP'nin operasyonlarına karşı yılmadan mücadele edeceğiz" diye konuştu.

"MANSUR DA EKREM DE BANA İHANET ETTİ"

Akşener, "Mansur Yavaş'ın, Muhittin Böcek'in, Ekrem İmamoğlu'nun yanında biz vardık, hepsinin ihanet ettiği de biz olduk. Dünün mağdurları bugünün zorbaları oldu" dedi.

"BANA ABLA MABLA DEMEYİN"

Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel için ise "Bu arkadaş seçimlere kadar bizi terörist çapulcu ve marjinal de ilan ederse şaşırmayın sonra ruh ikizi deyince kızıyorlar" ifadesini kullandı.

Akşener "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum" dedi.

"CHP'NİN KİRLİ PAZARLIKLARIYLA YILMADAN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Akşener şunları söyledi:

CHP'nin belediye kaynaklarıyla seçim finanse etmesini de elbette eleştireceğiz. Nasıl ki AK Parti'nin siyasi dümenlerine karşı yılmadan mücadele ediyorsak, CHP'nin kirli pazarlıklarına, iftiralarına, operasyonlarına karşı da yılmadan mücadele edeceğiz.
Metrobüste kavga ABB Başkan adayı Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin TL'lik destek YSK'dan iftar kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı