Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don tehlikesine karşı tedbir alınması gerektiğini duyurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısında bulundu. Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz bölgesinin iç kesimleri, İç Anadolu ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı için uyarılar verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don tehlikesine karşı tedbir alınması gerektiğini duyurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz bölgesinin iç kesimleri, İç Anadolu ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı için kuvvetli zirai don uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don tehlikesine karşı tedbir alınması gerektiğini duyurdu - Resim : 1Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte çarşamba gününden itibaren Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyılarında "hafif", Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimleri, İç Anadolu ve Karadeniz'in iç kesimlerinde "kuvvetli", perşembe gününden itibaren ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da "hafif", Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında "kuvvetli" zirai don bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don tehlikesine karşı tedbir alınması gerektiğini duyurdu - Resim : 2Zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması, Genel Müdürlüğün il ve ilçeler için hazırladığı sıcaklık tahminlerinin dikkatle takip edilmesi gerekiyor.

Kaynak: AA

Kerem Kınık "İstifa edersem işler durur" Fransa Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Sel sonrası hasar gördü! Ulaşıma kapandı Enkaz kaldırma çalışmaları yüzde 70 tamamlanırken acil yıkılacak bina yıkım oranı yüzde 42 oldu!