Metro sorunu devam ediyor! 5 gündür kapalı

İstanbul'daki çeşitli metrolarda sorunlar devam ediyor. Ataköy-Olimpiyat metrosundaki su baskınından itibaren asansörleri ve bir giriş-çıkış bölümü günlerdir kullanıma kapalı. İşte detaylar...

Metro sorunu devam ediyor! 5 gündür kapalı

Üsküdar-Samandıra metro hattında 72 saatlik çilenin ardından giderilebilen arızanın ardından bir diğer problem Ataköy-Olimpiyat metrosunda patlak verdi. Açılışından sonraki ilk yağmurda su baskını yaşanan metronun asansörleri ve bir giriş-çıkış bölümü günlerdir kullanıma kapalı.

Metro sorunu devam ediyor! 5 gündür kapalı - Resim : 1

Haber 7'de yer alan habere göre 20 Nisan’da yaşanan su baskınında  M9 Ataköy-Olimpiyat metrosu Yenibosna durağının 1 no’lu çıkış bölümü ahşap bölmelerle kapatıldı.

Metro istasyonuna inen asansörlerin kullanımı da arıza nedeniyle iptal edildi.

Metro sorunu devam ediyor! 5 gündür kapalı - Resim : 2

Aradan 5 gün geçmesine rağmen bakım işlemlerinin bitirilemediği öğrenildi. M9 metrosunun Yenibosna istasyonunda asansörler de 120 saattir kullanıma kapalı.

Metro sorunu devam ediyor! 5 gündür kapalı - Resim : 3

TARİH UYMADI!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından arıza noktasına konulan bilgilendirme panosunda arızanın 17 Nisan 2024’te giderileceği yazılı. Fakat arızanın meydana geldiği gün 20 Nisan. Aradan geçen 5 güne rağmen hala giderilemeyen arızanın ne zaman çözüleceği bilinmiyor.

Metro sorunu devam ediyor! 5 gündür kapalı - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bektenov ile görüştü Belediye başkanı seçilmişti: Partisinden istifa etti AYM Başkanı: Yüksek yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki yoktur Belediyeyi borçsuz devrettiğini açıkladı