Milyonların merakla beklediği asgari ücret zammında oranlar netleşiyor! Uzman isim rakam verdi...

Asgari ücrete yapılacak olan zam oranları merak edilirken özellikle özel sektörde çalışan vatandaşlar, 2024 asgari ücret zammıyla ilgili haberleri yakından takip ediyor. Yapılan zam açıklamalarının ardından Ekonomist Muhammet Bayram, asgari ücret için rakam verdi. İşte detaylar...

Milyonların merakla beklediği asgari ücret zammında oranlar netleşiyor! Uzman isim rakam verdi...

Son Dakika Ekonomi Haberleri: Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur maaşlarına Ocak ayında yüzde 50’ye yakın artış yapılacağını açıklamasının ardından gözler emekli maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamma çevrildi.

Milyonların merakla beklediği asgari ücret zammında oranlar netleşiyor! Uzman isim rakam verdi... - Resim : 1

UZMAN İSİM RAKAM VERDİ

Bir yandan milyonlarca emekli 1 Ekim'de açılacak olan Meclis'te bir zam kararı alınmasını dört gözle beklerken, diğer yandan asgari ücrete yılbaşında ne kadar zam yapılacağı merak ediliyor.

Milyonların merakla beklediği asgari ücret zammında oranlar netleşiyor! Uzman isim rakam verdi... - Resim : 2

2024 asgari ücret zammıyla ilgili Milliyet'e konuşan Ekonomist Muhammet Bayram, önemli tahminlerde bulundu. Açlık sınırının 14 binler seviyesinde, yoksulluk sınırının 40 binler seviyesinde olduğunun altını çizen Bayram, rakam verdi.

Milyonların merakla beklediği asgari ücret zammında oranlar netleşiyor! Uzman isim rakam verdi... - Resim : 3

Bayram yaptığı açıklamada "Ben en az yüzde 40-45'lik artış yapılacağını düşünüyorum. Minimum 15 bin TL’den başlayacak bir asgari ücrete işaret ediyor" ifadelerini kullandı.

Kirli suyu Marmara Denizi'ne tahliye etti! Portakal'dan iktidara 'Gezi' tehdidi! İBB'nin İGDAŞ'a ait araziyi satışa çıkarmasına AK Parti'den tepki! Meteoroloji ve AFAD'dan 17 il için peş peşe uyarı!