Muharrem İnce Yerel Seçim'de CHP'ye destek vermeyerek müstakil olarak katılacaklarını açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler için yol haritasını açıkladı. İnce yaptığı basın toplantısında, "Her yerde seçime girip alabileceğimiz belediyeleri almaya çalışacağız" dedi. İnce İstanbul Büyükşehir Belediyesi için de 3 aday adayı olduğunu duyurdu.

Muharrem İnce Yerel Seçim'de CHP'ye destek vermeyerek müstakil olarak katılacaklarını açıkladı
  • Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart'taki Yerel Seçim'de izleyecekleri yol haritasını düzenleyeceği basın toplantısıyla açıkladı.

Muharrem İnce Yerel Seçim'de CHP'ye destek vermeyerek müstakil olarak katılacaklarını açıkladı - Resim : 1

MUHARREM İNCE: İSTANBUL İÇİ 3 ADAY ADAYIMIZ VAR

"Bizim dersim diye bir vilayetimiz yoktur. Oradaki vilayetin adı Tunceli'dir. Şeyh Said bir haindir. Atatürk böyle demiştir."

"Terör bildirisi geldiği zaman ben AK Parti ile aynı A4'te olmam diyemezsin. Terörle mücadelede olacaksın, -30'da yatan çocuklarımızı üzmeyeceksin, morallerini düşürmeyeceksin."

"Her seçimde oy çalınıyor diye bağırıp sandıkların başına adam koymayanlar, savaş çıkar diyenler, FETÖ ile PKK ile işbirliği yapıp bunu millet anlamaz diyenler kaybetti. Siyaseti dizayn etme hakkını kendinde gören sanatçılar, gerçeği değil istediğini yazan gazeteciler kaybetti. 1 Cumhurbaşkanı Adayı, 7 Genel Başkan Yardımcısı, atanamamış sahte bakanlar kaybetti."

Muharrem İnce Yerel Seçim'de CHP'ye destek vermeyerek müstakil olarak katılacaklarını açıkladı - Resim : 2

"22 yılda başaramayanlar asla başaramazlar. Bu memlekete 3. bir yol lazım. Ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan."

"Terör örgütleri ile arana mesafe koymazsan, onların oyuna göz kırparsan, FETÖ ve PKK ile aranı açmazsan, şehitlerin olduğu gün bildiriye imza atmazsan kaybedersin. Her gördüğün eli öpersen güven kaybedersin, Memleket Parti'si de senin yanına gelmez." 

"Yolumuz Kuva-yi Milliye yoludur. Yolumuz Atatürk'ün, milletin, yüreği ülkesi için atanların yoludur."

"İstanbul Büyükşehir belediyesi için aday açıklayacağız. Şuan 3 aday adayımız var. Bu isimlerden biri Mehmet Sevigen'dir."

Muharrem İnce Yerel Seçim'de CHP'ye destek vermeyerek müstakil olarak katılacaklarını açıkladı - Resim : 3

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'LE GÖRÜŞTÜ

  • Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile 4 Ocak'ta bir araya geldi. İnce, CHP Genel Başkanı seçilen Özel’i tebrik etmek için ziyaret ettiklerini aktardı.
  • Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Özel, "Görüşmede; memleket meselelerini, halkın meselelerini konuştuk. Ve önümüzdeki süreç içinde diyalog ve temas halinde olmak noktasında fikir birliğine vardık." ifadelerine yer vermişti.

Muharrem İnce Yerel Seçim'de CHP'ye destek vermeyerek müstakil olarak katılacaklarını açıkladı - Resim : 4

Adana'da deprem! Naci Görür, Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Toplantısı'na katıldı CHP-İYİ Parti arasındaki kriz ekrana yansıdı İsveç'in NATO üyeliği Resmi Gazete'de