Muharrem İnce'den eski partisine zehir zemberek sözler: Hiç utanma yok mu sizde?

Mersin'in Tarsus ve İzmir'in Güzelbahçe ilçelerindeki belediye başkan adaylarının adaylığının düşürülmesine tepki göstermek için YSK önünde açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce

  • Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Mersin'in Tarsus ve İzmir'in Güzelbahçe ilçelerindeki belediye başkan adaylarının adaylığının düşürülmesine ilişkin YSK binasının önünde açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce'den eski partisine zehir zemberek sözler: Hiç utanma yok mu sizde? - Resim : 1

  • Burada eski partisi hakkında da açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, CHP için zehir zemberek sözler söyledi.

Muharrem İnce'den eski partisine zehir zemberek sözler: Hiç utanma yok mu sizde? - Resim : 2

CHP YÖNETİCİLERİNE SERT SÖZLER: UTANMA YOK MU SİZDE?

  • CHP adaylarının birçoğunun CHP'li olmadığını söyleyen İnce, "CHP'li yöneticilere sesleniyorum ne utanmaz insanlarsınız. Hiç utanma yok mu sizde. Ankara'da Yenimahalle ve Mamak harici hiçbir adayınız CHP'li değil. Polatlı CHP adayı MHP’liydi, CHP’nin Keçiören adayı İYİ Parti’nin il başkanıydı." dedi.

Muharrem İnce'den eski partisine zehir zemberek sözler: Hiç utanma yok mu sizde? - Resim : 3

  • Kendi adaylarının iptal ettirilmesine yönelik konuşan Muharrem İnce, "Bunları aday yaptınız ama Memleket Partisi’nin adaylıklarını iptal ettiriyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den eski partisine zehir zemberek sözler: Hiç utanma yok mu sizde? - Resim : 4

  • İnce, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Polatlı'nın CHP adayı, MHP'liydi, MHP'li belediye başkanıydı. Bunu nasıl aday yaptınız? CHP'nin Keçiören Belediye Başkan adayı İYİ Partinin il başkanıydı. Bunu nasıl aday yaptınız? CHP'lilere sesleniyorum. İYİ Partiden, AKP'den, MHP'den ne kadar adam varsa hepsini alıp aday yaptınız. Yenimahalle ve Mamak hariç hiçbir adayınız CHP'li değil. Bunları aday yaptınız ama Memleket Partisinden aday olmak isteyen insanlara itiraz ediyorsunuz. Adaylıklarını iptal ettiriyorsunuz."

Muharrem İnce'den eski partisine zehir zemberek sözler: Hiç utanma yok mu sizde? - Resim : 5

  • Siyasetin hakimler eliyle dizayn edildiğini, yargıya güvenlerinin kalmadığını iddia eden İnce, "Yargı siyasetin tam göbeğindedir. YSK, bu seçimleri sağlıklı bir şekilde yapamayacağını artık göstermiştir." ifadesini kullandı.
Muharrem İnce CHP
Devlet Bahçeli: Özgür Özel'ın akıl sağlığından edişe ediyoruz Sinan Akçıl'dan Murat Kurum'a şarkı Büyüme rakamlarını verdi: Hani yandık, öldük bittik diyordunuz? Ekrem İmamoğlu kendisine soru sormak isteyen kadını fırçaladı