Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Fetret devri inşallah bitecek

İstanbul'da bitmek bilmeyen ulaşım çilesinde yeni olay bugün yaşandı. Metrobüsün arızalanması sonucu onlarca yolcu inmek zorunda kaldı. Kimi yoluna yaya devam ederken, kimi vatandaş ise bir süre daha yeni metrobüs bekledi. AK Parti İstanbul Milletvekili olan Murat Kurum yaptığı paylaşımda, "İstanbul'un fetret devri bu! İnşallah bitecek." ifadelerine yer verdi.

  • İstanbul halkının ulaşım çilesi İETT otobüslerinin kazaları ya da metroların arızalanmasıyla kısıtlı kalmıyor. Metrobüsler de İstanbulluların hayatını olumsuz yönde etkiliyor.
  • Milyonlarca İstanbullunun kullandığı metrobüslerde arızalar bitmek bilmiyor.

Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Fetret devri inşallah bitecek - Resim : 1

KİMİSİ BEKLEDİ KİMİSİ DE YAYA DEVAM ETTİ

  • İstanbul Gündem tarafından görüntüleri paylaşılan bir hatta metrobüs arızası sonrasında yaşananlar gerçekleri bir kez daha gözler önüne serdi.
  • Vatandaşlar yolda inmek zorunda kaldı ve yaya olarak devam etti.

Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Fetret devri inşallah bitecek - Resim : 2

MURAT KURUM MİLYONLARA SESLENDİ

  • TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Murat Kurum, metrobüs arızası sonrasında mağdur olan İstanbullulara seslendi.
  • Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kurum, "İstanbul'un fetret devri bu! İnşallah bitecek. İstanbul yine o eski güzel günlerine dönecek." ifadelerine yer verdi.

Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Fetret devri inşallah bitecek - Resim : 3

Feribot seferleri iptal edildi Bayrampaşa'da 'Efsane Kasım' kuyruğu Şehit Aybüke öğretmen, mezarı başında anıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi: Tamamen işlevsiz kaldı