Nagihan Karadere'den Acun'a cevap: Mertliğimle 1'inci olurum

Haberet YouTube kanalında Anlat Bakalım programına konuk olan Nagihan Karadere, hastalığı ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karadere, "Şu an iyiyim. En son iğnelerimi 31 Temmuz’da yani Türkiye rekorumun yıl dönümünde vuruldum” dedi.

Haberet'te yayınlanan hazırlayıp sunduğum 'İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım' programımın konuğu Milli Atlet Nagihan Karadere oldu. Ünal Taylı ile adı anılan Karadere, "Ben herkese, yorum yapana yorum yapıyorum, emoji atıyorum. Beyefendi ile bir ilişkim söz konusu değil. Yemek de yemedim" dedi.

"ACUN BEY AZ BİLE SÖYLEMİŞ"

Karadere'ye 2022 Survivor All Star finalinin ardından yarışmanın organizatörü Acun Ilıcalı'nın kendisine söylediği, 'Nagihan hangi özelliğiyle 1'inci olacaktı. Ben bunu çözemedim' sözlerini hatırlatarak, 'Bu sözler sizi üzdü mü?' diye sordum. Karadere, "Ben Acun Bey'i çok seviyorum. Biz birbirimizle uğraşmasını seven ikiliyiz. O bana laf söyler, ben ona af söylerim. Bir tek dışarda değil, yarışmada da öyle. İlk başta art niyetli algılanıyor ama aslında öyle değil. Ohoo ben neler söylemişim ona kalırsa, Acun Bey az bile söylemiş. Ben mertliğimle 1'inci olurum. Keşke herkes benim gibi olabilse" ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere'den Acun'a cevap: Mertliğimle 1'inci olurum - Resim : 1

“KANSER OLDUĞUMU DUYUNCA 50-60 TANE DOKTOR ARADI”

Aynı anda rahim ve göğüs kanserine yakalanan Karadere, “Sporculuk zamanımda ne yaptıysam iyi ki yapmışım. Beni kurtaran spor yaşantım oldu. Kötü alışkanlığım hiç yok. Tek kötü alışkanlığım kahve. Bu olayım duyulunca tedavimi üstlenmek isteyen insanlar çıktı. En az beni hiç aramadıysa 50-60 tane doktor aradı ve ellerinden geleni yaptılar. Şu an iyiyim. En son iğnelerimi 31 Temmuz’da yani Türkiye rekorumun yıl dönümünde vuruldum” diye konuştu.

Nagihan Karadere'den Acun'a cevap: Mertliğimle 1'inci olurum - Resim : 2

“BEYEFENDİ İLE BİR İLİŞKİM SÖZ KONUSU DEĞİL”

Kısmetse Olur’un eski yarışmacılarından Ünal Taylı ile ilişkisi olduğuna yönelik iddiaları sormam üzerine Karadere, “Açık ve net konuşmak gerekirse Ünal Taylı ile sosyal medyada arkadaşız. Ben herkese yorum yapana yorum yapıyorum, emoji atıyorum. Sonuçta bu herkes arasında normal bir şey. Beyefendi ile bir ilişkim söz konusu değil. Yemek de yemedim. Böyle bir iddia ortaya atılması garip. Onunla bir ortamda denk gelmiştik. Yanında kız arkadaşı da vardı. Öyle bir ortamda yakıştırma nasıl olmuş onu anlayamadım” ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere'den Acun'a cevap: Mertliğimle 1'inci olurum - Resim : 3

“BOTOKSLARIMI ESTETİK SANDILAR SONRA TAMAMIYLA DEĞİŞEN BİR NAGİHAN OLDU”

Yaptırdığı estetikler hakkında konuşan Nagihan Karadere, “Estetik bıçak altına yatmak oluyor benim düşüncemde. Dönem dönem ben botoks yaptırdım. O estetik olarak yansıtıldı. Herhangi bir yüz gerdirme operasyonu olmadım. O zaman botoksumu yaptırdığımda direkt yüzüm açıldı, kırışıklıklar gitti. Ondan sonra ufak ufak minik bir dolgu yaptırdım dudağıma. Elmacık kemiğim belirgin olduğu için ona gerek duymadım. Sonrasında ufak microblading’ler, saçımın rengini açmalar, kaynak derken tamamıyla değişen bir Nagihan oldu” dedi.

Nagihan Karadere'den Acun'a cevap: Mertliğimle 1'inci olurum - Resim : 4

“SURVIVOR’DA YERE DÜŞEN PİRİNÇ TANELERİNİ BİLE SAYIYORUZ”

Karadere, ‘Survivor yarışmacıları gerçekten aç mı kalıyor?’ soruma ise “Tuzu bile denizin kirli suyundan elde etmeye çalışıyoruz ve onu pilava katıyoruz, lapa yapıp yemeye çalışıyoruz. Yere düşen pirinç tanelerini bile sayıp, temizleyip o şekilde yutuyoruz” şeklinde cevap verdi.

Nagihan Karadere'den Acun'a cevap: Mertliğimle 1'inci olurum - Resim : 5

“SURVIVOR’I ACUN’DAN DAHA ÇOK SEVİYORUM”

Survivor yarışmasındaki performansıyla adından sıkça söz ettiren Nagihan Karadere, “Survivor’ı Acun Bey’den daha çok seviyorum. Survivor benim için her şey. Survivor’ın beden bulmuş haliyim. Survivor’ı düşündüğüm zaman aklımdaki her şeyi bir kenara bırakıyorum. Para, pul, mal, mülk, aşk… Survivor bir yana, dünya bir yana. Survivor eşittir Nagihan” diye belirtti.

Nagihan Karadere'den Acun'a cevap: Mertliğimle 1'inci olurum - Resim : 6

SURVIVOR'DA KADINLARIN REGL SORUNSALI: BU ÇOK ADİL OLMUYOR

Karadere, "Bu çok adil olmuyor. Bunu aslında konuşmamız da gerekiyor. Sonlara doğru erkeklerle kadınlar oyun oynuyorlar. Unisex oyunlar oluyor. Kadınlar, ödül kazandığımız için Survivor'ın sonlarına doğru regl olmaya başlıyor. O süreçte erkeklerle eşleşmelerimiz oluyor. Öyle bir ağrımız, öyle bir sancımız oluyor ki adam tazı gibi, kadın orada regl sancısıyla baş etmeye çalışıyor. Aslında bu da çok sıkıntı oluyor. Ben 2018'de bunu yaşadım. Final döneminde sonlara yani o kadar fena ağrım var ki şuradan şuraya adım atacak halim yok ama çıkmışım parkura Hilmi Cem'le, Adem'le, Turabi ile kapışıyorum. Bir oyun alıyorum, bir oyun veriyorum. Sonuçta yine de kadın bünyesi zayıf düşüyor. Ne kadar dayanabilirsin" vurgusunu yaptı.

Kaynak: haberet.com

Bakan Koca'dan taban ücret açıklaması İstanbullular dikkat: Her an gelip yıkabilirler İstanbul'da taksi indi-bindi 70 TL oldu Erkin Koray'ın duyunca çok şaşıracağınız yönleri