Öğretmen atama branş dağılımı ve atama takvimi belli oldu? MEB, öğretmen atama takvimi saat kaçta açıklayacak?

Öğretmen atamaları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dün akşam kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmen ataması hakkında açıklamalar yaptı. Açıklama sonrasında atama bekleyen binlerce öğretmen, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak branş dağılımı ve atama takvimini bekliyor. Peki, öğretmen atama branş dağılımı ve atama takvimi ne zaman açıklanacak?

Öğretmen atama branş dağılımı ve atama takvimi belli oldu? MEB, öğretmen atama takvimi saat kaçta açıklayacak?

Öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı bugün belli oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı konuşmada öğretmen atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır." dedi. Peki, öğretmen atama takvimi, branş dağılımı ne zaman belli olacak? 

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ BELLİ OLDU MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Kabine Toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin branş dağılımları ve başvuru takviminin bugün açıklanacağını söyledi. 

Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanımız, Hazine Bakanımız ve ekonomi kurmaylarımızla son bir kez daha görüşecek, ardından öğretmen adaylarımızı bilgilendirecek. Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır" diye konuştu.

BRANŞ DAĞILIMI VE BAŞVURU TAKVİMİ YARIN PAYLAŞILACAK

Erdoğan, binlerce öğretmenin beklediği öğretmen atamalarına ilişkin olarak da "Atama bekleyen öğretmen adaylarımızın durumunu mütalaa ettik. Milli Eğitim Bakanımız, Hazine Bakanımız ve ekonomi kurmaylarımız son bir kez daha görüşecek. Ardından öğretmen adaylarımızı bilgilendirecek. Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını başvuru takvimini ve süreci paylaşacak. Kısa zamanda atamayı bakanımız açıklayacak." dedi.

Gaziantep'teki kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi Cumhurbaşkanı, Haniye ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan: Neşteri vuracağız 1 Mayıs olaylarıyla ilgili 11 tutuklama