Özgür Özel Akşener'in İmamoğlu sözlerine yanıt verdi! "Canı sağ olsun"

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala partiler adaylarını tanıtmaya devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kapsamda dün katıldığı İstanbul aday toplantısında açıklamalarda bulundu. Burada, bir zamanlar 'oğlum' diye kucakladığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da konuşan Akşener, "Eli boş zamanlarında İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez dedi. Akşener'in sözlerine Özgür Özel'den yanıt geldi.

  • 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlere sayılı günler kala partiler adaylarını tanıtmaya devam ediyor.
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kapsamda dün katıldığı İstanbul aday toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel Akşener'in İmamoğlu sözlerine yanıt verdi! "Canı sağ olsun" - Resim : 2

  • Burada yaptığı açıklamalarda bir zamanlar 'oğlum' diye kucakladığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da konuşan Akşener, "İlgisi sadece İstanbul'un sorunlarında olanların yönetmesi gerekiyor, amacı sadece İstanbulluların derdine derman olmak isteyenlerin yönetmesi gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez." dedi.

Özgür Özel Akşener'in İmamoğlu sözlerine yanıt verdi! "Canı sağ olsun" - Resim : 3

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu sözlerinin ardından katıldığı canlı yayında şunları söyledi:

Özgür Özel Akşener'in İmamoğlu sözlerine yanıt verdi! "Canı sağ olsun" - Resim : 4

İki cümleyle cevabım var çok sert. "Canı sağ olsun."
Özgür Özel CHP İYİ Parti Meral Akşener İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Ekrem İmamoğlu
Lütfü Savaş gece yarısı gelen telefon yüzünden mi toplantıya gitmedi? Batan gemi hakkında flaş iddia! Dümende kim vardı? İstanbulkart işlem ücretleri değişti 9 ilde inleri başlarına yıkıldı