Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde iki terörist daha teslim oldu!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde biri kadın biri erkek olmak üzere iki terörist daha yakalandı! Kahraman Türk askerinin 'Teslim ol' çağrısıyla gizlendiği mağaradan ellerini kaldırarak teslim olan teröristlerin o anları Mehmetçik tarafından anbean kaydedildi. Milli Savunma Bakanlığı, o anları "Teröristler için kaçış yok, tek çare Türk adaletine teslim olmak! " ifadeleri ile paylaştı.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde iki terörist daha teslim oldu!

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Kahraman Türk askerinin "Teslim ol" çağrısıyla birlikte sığındığı mağaradan ellerini kaldırarak teslim olan biri kadın biri erkek toplamda iki teröristin o anları Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

Bakanlık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Teröristler için kaçış yok, tek çare Türk adaletine teslim olmak! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saklandığı mağaradan çıkan biri kadın olmak üzere iki teröristin teslim olma anları…" ifadelerini kullandı.

Görüntüde, askerlerin teröristlere "Ellerini kaldırarak yavaş yavaş ilerle. Gel, Türk askerine teslim ol! Mehmetçik aman dileyene asla zarar vermez. Korkacak bir şey yok. Gel, Türk askerine teslim ol! Kimse sana zarar vermeyecek. Yavaş yavaş ilerle" sözleriyle 'Teslim ol' çağrısında bulunduğu ve teröristlerin teslim olduğu görüldü.

TBMM'nin yeni başkanı kim olacak? Gözler 7 Haziran'da Mehmet Barlas'a veda The Economist yine aynı! İçişleri Bakanlığı'nda devir teslim töreni: Süleyman Soylu Ali Yerlikaya'da görevi devretti