Pendik’te kendisini bıçak zoruyla taksiye bindiren kişiden şikayetçi olmadı

Pendik'te bir kadınının zorla taksiye bindirildiği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kadını elindeki bıçakla zorla taksiye bindirmeye çalıştığı belirlenen N.K. (51) gözaltına alındı. Kaçırılmaya çalışılan kadın şüpheliden şikayetçi olmadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, olayın faili olduğu tespit edilen 51 yaşındaki N.K., gözaltına alındı. 26 Nisan'da Dumlupınar Mahallesi'nde yaşanan bu olay, 'Bıçaklı bir şahıs genç kızı zorla taksiye bindirerek alıkoydu' başlığı altında sosyal medyada geniş yankı buldu.

Pendik’te kendisini bıçak zoruyla taksiye bindiren kişiden şikayetçi olmadı - Resim : 1

'TEHDİT VE ŞİDDET İÇEREN DAVRANIŞ YOK'

Polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan D.M.K. isimli kadın, N.K. ile iki yıldır birlikte yaşadıklarını ve olay günü kendisine karşı herhangi bir tehdit ya da şiddet içeren davranışın olmadığını belirtti.

Pendik’te kendisini bıçak zoruyla taksiye bindiren kişiden şikayetçi olmadı - Resim : 2

KADIN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yaşanan tartışma sonucu aynı ortamda bulunmak istememesi üzerine bu durumun gerçekleştiğini ifade etti. Şüpheli N.K.'nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kaçırılmaya çalışılan kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Huzurevi dehşeti kameralara yansıdı İstanbul'da Mahzen-37 operasyonu Erbakan'dan İsrail'le ticaretin durdurulması hakkında açıklama Beyaz Saray’dan Türkiye açıklaması: İlişkileri etkilemez