Bakan Varank, TEKNOFEST etkinliğinde yerli ve milli otomobil Togg'a aldığı gençler ile drift keyfini yaşadı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa'da katıldığı TEKNOFEST etkinliğinde, Zafer UAV Takımı eşliğinde, yerli otomobil Togg ile drift tadında heyecan dolu bir sürüş testi yaptı. Bakan ile drift keyfini yaşayan ve adeta ağızları açık kalan gençler o anları cep telefonu kamerası ile kaydederken hayranlıklarını ve heyecanlarını gizleyemedi.

Türkiye, hasretini çektiği milli ve yerli otomobiliyle buluştu. Banttan inen ilk Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi.

Sahiplerine kavuşan Togg'lar yollarda görülmeye başlarken yerli ve milli otomobiller kura ile belirlenen ilk 20 bin sahibinden önce kabine üyelerine dağıtıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa'da katıldığı TEKNOFEST etkinliğinde, Zafer UAV Takımı eşliğinde, yerli otomobil Togg ile drift tadında heyecan dolu bir sürüş testi yaptı.

TOGG'TAN HIZLISI YOK
Bakanla drift yapan gençler o anları cep telefonu ile kaydederken heyecanlarını ve hayranlıklarını gizleyemedi.

"Ben hayatımda ilk defa bu kadar hızlı kalkış gördüm" diyen gençler, Togg'a adeta hayran kaldı.

Togg
Büyük İstanbul mitinginin yeri değişti Çavuşoğlu: Vatandaşlık verilecek Dışişleri Bakanlığı vatandaşları uyardı Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde terör saldırısı