Son Dakika: 4 PKK'lı terörist teslim oldu! Çözülme büyüyor

Son Dakika haberleri... Terör örgütleri ile amansız mücadele tüm hızıyla devam ediyor. İkna çalışmaları da sonuç verirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 4 PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu duyurdu.

Son Dakika: 4 PKK'lı terörist teslim oldu! Çözülme büyüyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütlerine karşı operasyonlar ve ikna çabalarının sonuç vermeye devam ettiğini vurguladı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, 4 PKK'lı teröristin teslim olduğunu açıkladı.

Son Dakika: 4 PKK'lı terörist teslim oldu! Çözülme büyüyor - Resim : 1

4 TERÖRİST DAHA TESLİM OLDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Jandarma Genel Komutanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde örgütten kaçan 4 BTÖ üyesi güvenlik güçlerimize teslim oldu. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda son 90 günde teslim olan bölücü terör örgütü mensubu sayısı 38'e ulaştı. Terörizmle her alanda mücadele eden kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Tek bir hedefimiz var: son teröristi de etkisiz hale getirmek terör sona erene kadar, mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: 4 PKK'lı terörist teslim oldu! Çözülme büyüyor - Resim : 2

5 ilçede Scooter hız sınırı düşürüldü Otobüs iğrenç sapıklık: Giymeyin böyle gözümüz kayıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu! Selçuk Bayraktar'dan AKINCI paylaşımı