Son Dakika: AK Parti Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan ilk açıklama!

Son Dakika: AK Parti'de 48 belediye başkan adayının daha tanıtıldığı toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Turgut Altınok, yaptığı ilk açıklamada "Asla ayırımcılık yapmayacağız. Vatandaşımızın vereceği  karara saygı göstereceğiz. Ankara'yı eserlerle hizmetlerle öreceğiz" dedi. Vaatlerini ise yakın zamanda açıklayacağını kaydetti.

Son Dakika: AK Parti Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan ilk açıklama!

AK Parti’de 48 ilin belediye başkan adaylarının belli olduğu aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Turgut Altınok, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Son Dakika: AK Parti Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan ilk açıklama! - Resim : 1

Aday gösterilmesinin halkın talebi olduğunu olduğuna işaret eden Altınok, "Sayın Cumhurbaşkanımıza, il ittifakımıza, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e BBP Başkanı Mustafa Destici Bey'e teşekkür ediyorum. Ankaralıların aday olmamızla ilgili ciddi bir talep oldu. Herkesin hizmetkarı olacağız" dedi.

Son Dakika: AK Parti Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan ilk açıklama! - Resim : 2

Vatandaşın vereceği karara saygı göstereceklerini belirten Altınok, "Ankara'yı eserlerle hizmetlerle öreceğiz. Bu hizmetlerimizi yakında açıklayacağız. İkinci yüzyılda başkentimizi nice hizmetlerle donatacağız. Ankara çok şey kazanacak" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: AK Parti Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan ilk açıklama! - Resim : 3

"HAZIRIZ, KARARLIYIZ"

Altınok, sosyal medyadan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğraf karesini paylaşarak 'Hazırız, kararlıyız. Ankara için ilk günkü aşkla' paylaşımında bulundu.

Kaynak: AA

AK Parti deprem bölgesinde 4 ismin üstünü çizdi! AFAD'dan uyarı geldi! Yarın hava nasıl olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Partinin tabutuna son çiviyi Özgür efendi çaktı