Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kilis'te halka hitap etti

Son Dakika: 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kilis Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kilis'te halka hitap etti

Son Dakika: 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kilis Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşla buluştu.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan burada açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kilis'te halka hitap etti - Resim : 1

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Tarihiyle, insanıyla her haliyle güzel olan Kilisli kardeşlerimle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim.

Kilis, son seçimlerdeki dik ve dirayetli duruşuyla bu yeri perçinledi. 14 Mayıs'ta yüzde 69'u aşkın oy oranıyla Cumhur ittifakı dediniz. Cumhurbaşkanlığının ikinci tur seçimlerinde yüzde 70 oy oranıyla kararınızı duyurdunuz.

Bu kardeşinize sahip çıktığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bu rekor oyların bizim için önemli anlamı var. Kilisli kardeşlerimizin bana olan güvenini gösteriyor. 

Sizlerin umutlarını boşa çıkarmayacağız. Eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.

Bundan 1 sene önce millet olarak asrın felaketini yaşadık. En ağır afette 53 binden fazla canımızı toprağa verdik. Enkaz altında kalarak bütün kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. 9 Şubat'ta Kilis'e gelmiş, sizlerin acısını paylaşmış ve devletimizin sizlerin yanında olduğunu ifade etmiştim. 

CHP'YE TEPKİ: GELİP ENKAZ ÖNÜNDE POZ VERDİLER

Deprem turistleri ise bölgeye şöyle bir uğrayıp enkaz önünde poz verip çekip gittiler. Bir daha yolları buraya düşmedi. Kendilerine yeni konular buldular. Sırf kendilerine oy vermediler diye depremzede kardeşlerimize yaptıklarını burada saymıyorum bile. Üzerinden yıllar geçse de bu ahlaksızlığı unutmayız.

Reklama harcadıkları para, depreme harcadıkları paradan kat ve kat fazla. Allah milletimizi bu aymazların eline düşürmesin. Onlar ne yaparsa yapsın bizim önceliğimiz deprem bölgelerini ayağa kaldırmaktır.

Depremde Kilis'te 457 bina yıkıldı. Acil yıkılacak 658 binanın enkazı acilen kaldırıldı. Kilis'te 1555'i konut olmak üzere 1741 hak sahibimiz bulunuyor. Deprem konutlarımızı teslim etmeye devam ediyoruz. Kilisli depremzede kardeşlerimize 72 milyon lira kira yardımı yaptık. 

Devlet ve hükümet olarak bu zor günlerinde Kilis'in yanında olduğumuzu gösterdik. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.

Kilis, milli mücadelenin de kahraman şehirlerinden biridir.

Şunu açık ve net ifade etmek isterim, tek bir gayemiz var; Kilis'in kalkınmasıdır. 

CHP'DE PARA KULESİ

Muhalefetin neler peşinde koştuğunu sizler de biliyorsunuz. Biz Kilis ve diğer yerler için tuğla üzerine tuğla koyalım diye gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Onlar ise siyasi ikballeri uğruna her türlü gayrimeşru gayri ahlaki yola başvurmaktan çekinmiyorlar.

Karanlık para desteleriyle kule yapmak dışında başka icraatları yok. 

Hayırdır bu parayı ne yapacaksınız? Neymiş CHP'ye bina satın alacaklarmış. Kim? İBB. Akıllı telefonlar çıkınca hayatımız kolaylaştı. Uygulamaya giriyorsunuz, herkesin hesabına parayı gönderebiliyorsunuz. Sıra beklemeniz kağıt işleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Anlaşılan bu teknoloji CHP'ye ulaşmamış. Ama bakıyorsunuz deste deste paraları çantalarla valizlerle taşıyorlar. 

Kilis Recep Tayyip Erdoğan
Üsküdar'da esnaf lokantası fiyatıyla meydan okuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde MEB öğrencilere dağıtılan karneleri değiştiriyor Sokak röportajında yürek yakan anlar! Şehit oğluna benzetti...