Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi miting alanında vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yıl boyunca gündemimizin ilk sırasında deprem başlığı olması bizim için hayat memat meselesidir. Bu süreci iş birliği içerisinde yönetmeliyiz." dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi miting alanında vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Bizi bağrınıza bastığınız, bizi gönlünüzde misafir ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum.

31 Mart seçimlerinde oranlarımızı inşallah çok daha yukarıya taşıyacağız.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 1

Burada 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum. İnanıyorum ki Kocaeli bir kez daha eser ve hizmet diyecek.

Büyükşehirde ve ilçelerde bir yol kazasına mahal vermeyeceğinizi umut ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 2

COŞKULU KALABALIK

Emniyetten meydan için katılım sayısı aldım. Meydanda şu an 85 bin kişi var.

Biliyorsunuz artık 2 gün kaldı. Hayatta pek çok şeyin telafisi olur ancak sandığın telafisi olmaz. Pazar günü hep birlikte sabah erkenden sandıklara koşacağız. Tercihimizi hizmet edecek, göreve geldiğinde vaatlerinin arkasında duracak isimlerden yana kullanacağız.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 3

Özellikle belediye başkanlığında oyumuzun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Ben sizlere güveniyorum. Bu kardeşiniz sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 4

"SON MİTİNGİM BURADA"

En doğru kararı vereceğinize yürekten inanıyorum. 2 ay önce başladığımız seçim maratonumuzda 52 il gezdim. Son mitingimizi burada yapıyorum. 

Yeni yuvalarına kavuşan depremzedelerimizin sevincini paylaştık. Hiçbir ayrım yapmadan vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz manzara, biz büyük bir aileyiz. Görüş farklılıklarımıza rağmen hepimiz aileyiz. Biriz, beraberiz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 5

Bu birlikteliği ne kadar sağlam tutarsak geleceğimize o derece güvenle bakabiliriz. Türkiye'nin en büyük gücü vatandaşların birliği beraberliği ve aralarında tesis ettiği sarsılmaz bağıdır. Bu bağı hem korumamız hem de perçinlememiz gerekiyor. Seçim döneminde yükselen siyasi tansiyonu farklı yönlere yönlendirmek isteyen odaklara karşı çok dikkatli olmalıyız. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 6

Uğruna bedel ödediğimiz bu kazanımları elimizden kayıp gitmesine izin vermemeliyiz. Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı. 

Hem sandığa gidip oy kullanarak hem de oyumuza sahip çıkarak demokrasimize karşı sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 7

Bu kadar büyük bir katılımın benzerini az önce Bursa'da gördüm. Muhteşemdi. Bursa'dan sizlere selamlar getirdim. Türkiye olarak bu günlere büyük mücadeleler sonucu ulaştık. 

Geçtiğimiz 21 yıl boyunca vesayeti gerilettik, darbecileri püskürttük, terör örgütlerine tarihlerinin en ağır bedellerini indirdik, çevresindeki savaşlara rağmen Türkiye'yi bölgesinin istikrar ve güven adası haline dönüştürdük. Depremin üzerinden bir yıl geçmeden şehirlerimizi ayağa kaldıracak çalışmaları tamamlamaya başladık. Şimdiye kadar 80 bine yakın konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim ettik.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 8

Son olarak 6 Şubat'ta bir gece 53 binden fazla canımızı toprağa verdiğimiz asrın felaketi depremle imtihan ettik. Tüm bu badirelerden alnımızın akıyla çıktık. 

Çevredeki savaşlara rağmen Türkiye'yi güven adası haline dönüştürdük. Marmara'dan başlayarak riskli yapıları dönüştüreceğiz. TOKİ vasıtasıyla bugüne kadar attığımız adımların sonucunu gördük. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 9

Tarihin tekerrür etmesini istemiyorsak hangi siyasi partiye destek verirsek verelim, deprem sorununu beka meselesi olarak görmeliyiz. Ülkemizi emanet edeceğimiz gelecek nesiller için bunu yapmalıyız.

Önümüzdeki 5 yıl boyunca gündemimizin ilk sırasında deprem başlığı olması bizim için hayat memat meselesidir. Bu süreci iş birliği içerisinde yönetmeliyiz. 

Biz tüm planlarımızı bu gerçeklerin ışığında yapıyoruz. Seçim sürecinin sonuçlanmasıyla beraber kentsel dönüşümlere hız vereceğiz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 10

Siyasi parti gözetmeksizin milletimizin de bu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayacağına güveniyorum. 

Biz hiçbir zaman tribünlere oynayanlardan olmadık. Türkiye'nin bugünüyle beraber geleceğini de kurtarmaya inşa etmeye çalıştık. Gözümüzü hiçbir zaman ufuktan ayırmadık.

Sondaj faaliyetlerimize israf diyenler tarihimizin en büyük keşfi karşısında mahcubiyet yaşıyor.  Her seçim öncesi petrol bulunuyor diyenler bugün Gabar'da günlük 37 bin varil üretimimizi tebrik etmek zorunda kalıyorlar.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 11

Yerli ve milli markamız TOGG'dan 5. nesil savaş uçağımız KAAN'a, yollara, tren hatlarına kadar her durumda bizi tebrik etmek zorunda kalıyorlar. 

Türkiye son 21 yıldır muhalefetin takoz siyaset sistemine teslim olsaydı bunların hiçbirisi olmazdı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de vatandaşlara hitap etti - Resim : 12

Biz bu zamana kadar ne başardıysak muhalefete rağmen başardık. Bu anlayışla son 21 yılda Kocaeli'ne 305 milyar liralık yatırım yaptık. 

Enerjide Kocaeli'nin bütün ilçelerine doğalgaz arzı sağladık.

Detaylar geliyor...

Kaynak: haberet.com

Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli
THY'den yolcularına seçim kolaylığı Türkiye'den Gazze'ye 8. yardım gemisi yola çıktı SGK'dan mide ilacı için karar! 132 ilaç uygulamadan etkilenecek Seçimler nedeniyle okullar 1 günlüğüne tatil edildi