Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız

Son Dakika: AK Parti'de günler öncesinden kulislerde konuşulan 'emekliler ile ilgili haber' seçimlere 3 gün kala geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarda emeklinin beklediği haberi Bursa'dan verdi. Çalışan ve emeklinin yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını söyleyen Erdoğan, "Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız" dedi.

31 Mart seçimlerine 3 gün kala halkla buluşmaya devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Bursa oldu. Erdoğan burada muhalefetin DEM Parti ile yürüttüğü ittifaka dikkat çekerek, "Proje zaten sıfır, icraat desen yok" dedi ve hizmetten ziyade kişisel hırslarıyla hareket ettiklerini söyledi.

Erdoğan sözlerine son vermeden önce de emeklilerin beklediği müjdeli haberi paylaştı. Emekli maaşlarının artan enflasyon karşısında düşük kalmasıyla emeklilerin yaşam şartlarının zorlaştığını ve bunun farkında olduklarını söyleyen Erdoğan, "Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız" dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 1

Gökdere Meydanı'nda halka seslenen Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bursa'da sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bursa yüz yıllardır gönüllerimizi imar ediyor. Bu şehir ecdadımızın medeniyet anlayışının yaşayan örneğidir. Bursa bu vasfını hiçbir zaman yitirmedi.

Bugünkü katılım 90 bin. Pazar günü inşallah sandıkları gümbür gümbür patlatacağız. Şimdi buradan Bursa'yla birlikte Türkiye yüzyılı inşasına hazırlanıyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 2

Bursa'nın boş lafla, yalanla dolanla işi olmaz. Bursa yatırıma bakar, hizmete bakar.
Bursa'yla birlikte Türkiye haritasının tamamını 31 Mart'ta boyayacağız. Ramazan Bayramı öncesi 31 Mart'ta milli irade bayramına kavuşacağız.

Kadir gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Bursa sadece maddi imkanların değil özgürlüğün de kıymetini iyi bilir. İstiklal mücadelesinde en büyük desteği veren yerlerden biri burasıdır. Osmanlı döneminde de Bursalı yiğitler gönül coğrafyamızın dört bir yanında destanlar yazmıştır. Hatta bu acılar üzerine yakılmış ağıtlar vardır.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 3

Gazze'de oluk oluk akan Müslüman kanı karşısında kör sağır kesilenler başımıza benzer felaket gelse aynısını yapacak. Suriye'de, Libya'da Karabağ'da hangi adımı attıysak karşımıza da küresel ittifak bulduk. Ülkemizde etki edebildikleri her kesimi kışkırtmaya çalıştılar.

Her seçimde aynı senaryoyu devreye soktular. Milletimiz ile bir olup bu oyunları bozduk. Kimi tuzakları hüsrana uğrattık kimisini sokakta durdurduk. Önümüzde bizi yine zorlu bir süreç bekliyor. Bu toprakları vatan yapmak için verdiğimiz için uğraşı vatanımızı elde tutmak için de vereceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 4

"PKK'YA FETÖ'YE, EMPERYALİSTLERE GÖZ KIRPIYORLAR"

Ülkemiz muhalefetinin anlamak istemediği hakikat işte budur. Ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten kaçınmıyorlar. Bu uğurda PKK'ya FETÖ'ye, emperyalistlere göz kırpıyorlar. Proje zaten sıfır, icraat desen yok.

"DEM İLE NEYİN KARŞILIĞI KARANLIK İTTİFAKLAR KURUYOR"

Her türlü entrika kol geziyor. Çeşitli şehirlerde DEM ile neyin karşılığı karanlık ittifaklar kuruyor. Bundan öyle utanıyorlar ki saklamak için kırk takla atıyor.

"DEMİ DE HALLAÇ PAMUĞUNA ÇEVİRDİLER"

CHP'nin ihtirasları Demi de hallaç pamuğuna çevirdi. Toplam üye sayılı 500'ü bulmayan marjinal partiler sağa sola talimat veriyor. Ortada savunduklarını iddia ettikleri hak hukuk prensip namına bir şey kalmadı. Bize karşı ortalığı ayağa kaldıranlar CHP küstahlığı karşısında uslu kediye döndü.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 6

CHP'DE PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

CHP'deki kirlenmişlik hali utanç verici. Çantalar dolusu avrolar, dolarlar... Bunları saymaya bile yetişemiyorlar. Görüntüleri kimse izah edemiyor. Paraların kime ait olduğunu izah edemiyorlar. Darbe güzellemelerini saymıyorum.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 7

"TEMMUZ AYINDA EMEKLİ MAAŞLARINI TEKRAR MASAYA YATIRACAĞIZ"

Dünyadaki ekonomileri zorlayan yüksek enflasyondur. Hayat pahalılığından en fazla etkilenen kesim emeklilerimiz ve çalışanlarımız. 16 milyon emeklimizin tamamına 5'er bin lira ödeme yaptık. Şimdi de promosyonları 8-12 bi aralığına yükselttik.

Önümüzdeki temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız. Memurlarımıza yaptığımız 600 ek gösterge ilave edilmesi uygulamasını genişlettik. Düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafın prim gün sayısındaki adaletsizliği gideceğiz. Ev hanımlarımızın prim teşvikleri ile ilgili düzenlemeyi hayata geçirdik.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 8

"ÇALIŞANLARIMIZI VE EMEKLİLERİMİZİ HAK ETTİKLERİ REFAH SEVİYESİNE YAKLAŞTIRACAĞIZ"

Ekonomi politikamızı kararlılıkla uygulayıp fiyat istikrarını sağlamamız lazım. Yılın ikinci yarısında enflasyon inişe geçecek. Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi hak ettikleri refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız.

"EYT'NİN YOL AÇTIĞI HASARIN TAMİRİ VAKİT ALACAK"

Biz milletimize asla yalan söylemedik. Dün söylediğimiz sözleri bugün hatırlamıyoruz diyerek kulak arkası yapmadık. Tespit ettiğimiz sıkıntıları en kısa sürede karşılayacak adımları attık. Emeklilikteki yaş uygulaması gibi içimize sinmeyen hususları milletimizden gelen talepleri hayata geçirmekten kaçınmadık. Sosyal güvenlik sistemimize yol açtığı hasarın tamiri epeyce vakit alacak. Asgari ücrette ara artış talebi ile karşılaşıyoruz. Mali yükün hesabını milletimiz ile paylaşmıştık. Takdir edersiniz ki devlet yönetiminde böyle bir durum olamaz. Yaşandığı sıkıntılarından dolayı sitemini dile getiren vatandaşımız sonuna kadar haklıdır. Sizin karşınıza gelip atıp tutanlar mevcuda bile sahip çıkamayacakları için derdinize derman olamayacaktır.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği haberi Bursa'dan verdi: Emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracağız - Resim : 10

Kaynak: haberet.com

Yerel seçimlerin en genç ve en yaşlı adayları belli oldu Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum ilk 6 ay ve 1 yılda yapacaklarını anlattı İşte masadaki konular CHP'li isimden skandal 'İmamoğlu' açıklaması: Partisi de logosu da hazır