Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı

Son dakika haberleri... 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da halka seslendi. Tekirdağ'ın artık büyükşehir hizmetleri alması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Gelin Tekirdağ'ı bu dehlizden çıkaralım" dedi. Depreme karşı dayanıklı konutların yapılması gerektiğini de belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tekirdağ'ı kentsel dönüşümle yeniden ayağa kaldıracağız" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Hükümet Caddesi'ndeki Valilik Önü'nde miting düzenledi.
  • 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 1

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

Tüm Tekirdağ'a selamlarımı gönderiyorum. Coşkunuz ve sevginiz için teşekkür ediyorum.

Bundan 8 ay önce Tekirdağlı kardeşlerimizle birlikteydik. 14-28 Mayıs seçimlerinde temennimiz Tekirdağ'ı Cumhur İttifakı ile boyamaktı. Maalesef bunu gerçekleştiremedik. Hayırlısı olsun. Demek ki Tekirdağ'ı ikna etmekte yetersiz kaldık. İnşallah bu eksiğimizi 31 Mart'ta telafi etmeye var mıyız? Önümüzde 50 gün var. Bu günleri çok iyi değerlendirmeliyiz. Sıkıntı ve eksiklik varsa giderilecek. İnsanımıza ulaşma konusunda sıkıntı varsa çözeceğiz. Çok daha fazla kardeşimizin gönlüne girmeyi arayacağız. Ama hiçbir şartta tercihinden dolayı milletimizi yargılamayacak, hürmetsizlik etmeyeceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 2

"BİZ CHP GİBİ TIPIŞ TIPIŞ OY VERECEKSİNİZ DEMİYORUZ"

Biz ayıran ve ayrıştıran değil, birleştiren anlayışla siyaset yapıyoruz .Biz muhalefet gibi hatayı yanlışı oy tercihinden dolayı seçmede değil daima kendimizde arıyoruz. Bize oy versin ya da vermesin sandığa giden kullandığı oyla demokrasimizin gücüne güç katan herkesin başımızın üstünde yeri var. Hangi partiden olursa olsun seçmen veli nimetimizdir. 

Bizde CHP gibi vatandaşa tıpış tıpış gidip oyunuzu vereceksiniz diyen kibirli bir dil olamaz. Bizde oy tercihleri nedeniyle makarnacı, kömürcü, göbeğini taşıyan adam yaftası ile aşağılama olmaz. Bizde rey vermedi diye depremzedelere hakaret etmek, mağdurları kapı dışarı atmak olmaz. Bizde CHP belediye başkanları gibi oy yoksa hizmet de yok diyerek tehdit etmek olmaz. CHP'yi ideolojik bağnazlık esir aldı. CHP zihniyetinin yüksek oy veren ilçelerde hizmet etmemesi de var. Nereye ellerini esir atsalar çöküyor çürütüyorlar.

CHP'nin yönettiği yerlerdeki vatandaşlarımız klasik hizmetleri bile almakta zorlanıyor, bırakın yeni teknolojileri. Millet yetki vermiş bunlar çıkıyor temel atmamakla beton dökmemekle yol yapmamaklar övünüyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 3

"DEPREMZEDELERE HAKARET EDİP TERÖR UZANTILARINDAN OY BEKLEDİLER"

Depremzedelerimize bugün bir hatırladıkça hicap duyduğumuz hakaretleri söylemekten çekinmediler. Bir kere bile egolarını ayaklar altına alıp özeleştiride bulunmadılar. Millete parmak sallamadan önce aynanın karşısına geçip biz nerede hata yapıyoruz demediler. Günah keçisi arayarak pişkince yollarına devam ettiler. Son seçimde de faturayı 13. Cumhurbaşkanı dedikleri Bay Kemal'e kestiler. Türkiye'yi yönetmeyi uygun gördükleri kişiyi partiyi yönetmeye yeterli görmediler.

Bunların tarihi milletle kavga etme tarihidir. Anadolu insanını hiçbir zaman hizmete ve hürmete layık görmediler. Seçmenin kalbini kazanmak yerine kolaya kaçtılar. Kimi zaman emperyalist güçlerinden kimi zaman da terör baronlarından medet umdular. Kandil'deki terör elebaşları bunlar için oy istediler. Benim Tekirdağlı kardeşim Kandil'den oy isteyenlerin uzantılarına oy verir mi?

CHP ve şurekasında bir kere olsun bu utanmazlığa itiraz gelmedi. Bugün de kapalı kapılar ardından bölücü örgütün uzaktan kumanda ettikleriyle DEM'lenerek seçim kazanmaya çalışıyorlar. Bunların millete ve iradeye saygıları yok. Ben AK Kadınlarla inşallah 31 Mart'ta sandıkları patlatacağımıza inanıyorum.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 4

"CHP'NİN KORKU SİYASETİNE SON VERECEĞİZ"

Bunlarda demokrasiye bağlılık yok, vatandaşa karşı sorumluluk, sokağa kulak vermek, hatasından dolayı milletten helallik istemek, Türkiye'yi büyütmek ülkemizin önünü açmak şehirler için yeni yatırımlar derdi yok.

Bunun yerine tek parti faşizmine özlem var. Vatandaşa tepeden bakma, terör örgütlerine şaşı bakma, siyasi ikballeri için her şeyi yapma omurgasızlığı, tutamayacağı sözleri verme hainliği, vatandaşları korkutmak endişelerini istismar etmek var.

Yalan ve istismar siyaseti ile bir şekilde gemilerini yürüttüler. Hayat tarzı inanç üzerinden tehditler savurarak siyasetlerini garanti altına aldılar ancak artık sıfırı tükettiler. CHP'nin istismar ve korku siyaseti 31 Mart'ta inşallah son bulacak. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz de bu süreci kolaylaştıracağız. 50 gün boyunca daha çok çalışacağız. Ana kademe, kadın kolları gençler daha çok çalışacağız. Fitnelere karşı ötekileştirmek yok, kutuplaştırmak yok kardeşliği savunacağız. Milletimizin tüm fertlerini bağrımıza basacağız. Türkiye Yüzyılının inşası için gece gündüz demeden hiçbir engele izin vermeyeceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 5

AK PARTİ MİTİNGİNE SALDIRAN 1 KİŞİ YAKALANDI

Dün Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları esnasında gerçekleşen menfur olayı bir kez daha lanetliyorum. Yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Gerekli tahkikatlar titizlikle yürütülmekte. Türkiye'nin bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine müsaade etmeyiz. Terör örgütleri çetelerle suç şebekeleri ve tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bir tanesi yakalandı diğerleri de inşallah yakalanacak.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 6

FATMA SEVİM BALTACI İÇİN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Dün geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası vefat eden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 7

"TEKİRDAĞ'I KENTSEL DÖNÜŞÜMLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Geçen hafta asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinin seneidevriyesiydi. Yıldönümü deprem bölgesinde geçirdik. Depremzedelerimizle kucaklaştık, dertleştik. Hükümetimizin deprem bölgesini asla ihmal etmediğini ve etmeyeceğini çok açık bir şekilde ziyaretimizde ortaya koyduk. Tamamlanan konutların ve köy evlerinin kurasını çekerek kardeşlerimize teslim ettik.

Bütün illerimizi dolaşıyorum hak sahiplerine konutlarını teslim ediyoruz. 5 ilde teslim ettiğimiz konut ve köy evi sayısı 31 binden fazla. Devletimizin şefkat eli deprem bölgesinde. Yurt dışından bölgeyi ziyarete gelen basın mensupları da açıkça dile getirmekte. 14 milyon insanımızı değil 85 milyonu acıya boğan bu afetin üstesinden Allah'ın izniyle geliyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 8

Depreme dayanıklı konutlar yapmalıyız. TOKİ vasıtasıyla 21 yılda 1 milyon 300 binden fazla konut üreterek ciddi mesafe yaptık. Kentsel dönüşümü destekleyerek kararlılığımızı ispat ettik. Tüm bunları da muhalefetin engelleme çabalarına rağmen yaptık. TOKİ ve kentsel dönüşüm meselesinde bize demediklerini bırakmadılar. Ortaya olmadık yalanlar attılar. Mahalle ve apartman sakinlerini kışkırtarak sabote ettiler. Reklama verdikleri paraların yarısını depreme dayanıklı kentler için vermedik. Vatandaşın önüne geçip eylem yapan belediye başkanları bile gördük. Aynı aymazlığı bugün de yapıyorlar. 1 yıl önceki acıya rağmen şehirlerimizi depreme hazırlamak için elle tutulur bir şey yapmıyorlar. Tekirdağ da bu durumda. 31 Mart'tan sonra el ele vererek kentsel dönüşüm sürecini hızlandıracağız.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 9

Cüneyt kardeşim ile birlikte Tekirdağ'ı ayağa kaldıracağız. Yerel yönetimle merkezi yönetim el ele vererek görevimizi yapacağız. Tekirdağ'ın da bu süreçte bizlere destek vereceğine inanıyorum. Tekirdağ'ı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak istiyoruz. AK Parti'nin vizyonuna acil ihtiyaç olduğu açıktır. 31 Mart da inşallah Tekirdağ için bir milat olacaktır.

Kentsel dönüşümde riskli yapı olarak tespit edilen 2 bin 916 konut ve 469 iş yerinin dönüşümünü sağladık.

İktidara geldiğimizde 2 adet atıksu arıtma tesisiyle nüfusun yüzde 21'ine hizmet verilirken bugün 19 tesisle nüfusun tamamına hizmet veriyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gelin Tekirdağ'ı CHP'den kurtaralım" çağırısı - Resim : 10

"TEKİRDAĞ'I BU DEHLİZDEN BİRLİKTE KURTARALIM"

31 Mart'ta Tekirdağ'da yeni yepyeni bir yola girelim. Tekirdağ CHP'nin korku ve esersizlik siyasetine mahkum değildir. Tekirdağ gelişme ve ilerleme yerine CHP'nin beceriksizliği yüzüne hayatta kalma mücadelesi vermeye mecbur değildir. Tekirdağ büyükşehir kimliğine uygun hizmetleri artık fazlasıyla hak ediyor. Gelin hep birlikte Tekirdağ'ı içine düştüğü bu dehlizden çıkaralım. Tekirdağ'ı Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik vizyonuyla buluşturalım. Şehrimize her açıdan çağ atlatacak güçlü bir kadro kurduk. Her anınızda hep yanınızda olacak isimleri belirledik. Belediye başkan adaylarımızın tamamına güveniyoruz, inanıyoruz. Kararlıyız ve kazanacağız.

Hamza Dağ'dan suya indirim ve ulaşıma çözüm sözü Dünya Hükümetler Zirvesi'nin onur konuğu Türkiye AK Parti'nin acı günü Çağlayan'da öldürülen teröristlerin planı deşifre oldu