Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde önemli açıklama

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Ankara'da Türkiye'nin ekonomideki atılımlarını işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yoluyla ülkemizi büyütmek için makro ekonomiyi güçlendirecek yolları hayata geçiriyoruz. Kaynakları ülkemize akıtmaya başladık." şeklinde konuştu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde önemli açıklama

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkent Ankara'da düzenlenen Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde önemli açıklama - Resim : 1

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;
"Ülkemiz için yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılına ulaştığımız bu yıl, gözümüzü 2053'e diktik. Gençlerimizin gözlerinde hedeflerimizi hayata geçirecek azmi ve coşkuyu görebiliyorum. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma yoluna giren Türkiye için ne 2053 ne de 2073 birer hayal değil. Biz bu döneme Türkiye Yüzyılı diyoruz. Siz müteahhitlerimize de önemli görevler düşüyor."

"Türkiye tarihi, siyasi, sosyal kültürel olarak dünyada eşine az rastlanır bir ülkedir."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde önemli açıklama - Resim : 2

"EKONOMİK SIKINTILARIN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜ İKTİSADİ DEĞİL SİYASİ"

"Sorumluluklarımız artıyor. İmar ve inşa sorumluluklarımızı hayata geçirecek olanlar sizlersiniz. Ülkemize çok daha büyük kazançlar sağlayacağınıza inanıyorum. Her mücadele bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep yanınıza olacağımdan şüpheniz olmasın. Konu Türkiye olduğunda kimsenin inancına meşrebine bakmadığımızın en büyük kanıtı sizlersiniz."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde önemli açıklama - Resim : 3

"Türkiye'yi faiz ve enflasyon cenderesinde tutmak isteyenlerle boğuşarak bugüne geldik. Ekonomide yaşadığımız sıkıntıların çok önemli kısmı iktisadi değil, siyasi saikle hayata geçirilen oyunların ürünüydü. Yurt dışında iş yapan firmaların temsilcileri olarak bunların çok iyi gördüğünüzü biliyorum. Hamdolsun tıpkı siyasi mücadelede elde ettiklerimiz gibi devam ediyoruz."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde önemli açıklama - Resim : 4

"HAYAT PAHALILIĞINI ÇÖZMEK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ"

"Seçim öncesi ekonomi üzerinden ülke siyasetini dizayn etme girişimlerine şahit oldu. Yalanların kol gezdiği dönemi geride bıraktık. Ekonomiyi toplayacak mekanizmaları devreye aldık. Hatırlarsanız 2019'da yine böyle bir tören vesilesiyle en büyük garanti millettir demiştir. Milletimiz geleceğine ve ülkesinin geleceğine sahip çıkmakla kalmamış, Türkiye Cumhuriyeti'nin dünü, bugünü ve geleceğini olduğunu ispatlamıştı. Biz de milletimize layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz."

"Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yoluyla ülkemizi büyütmek için makro ekonomiyi güçlendirecek yolları hayata geçiriyoruz. Kaynakları ülkemize akıtmaya başladık. Milletimizin hayat pahalılığını çözmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Kısa sürede netice alacağımıza inanıyorum."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde önemli açıklama - Resim : 5

MHP'li eski başkan silahlı saldırıda hayatını kaybetti Eğitim uçağı kalktıktan hemen sonra düştü Cevdet Yılmaz'dan BM'ye tepki Son dakika! Kayseri'de 4.7'lik deprem