Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi: Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti

Son Dakika: Sivas'ta hakla seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan en büyük üzüntüsünün muhalefet olduğunu belirterek "Devrik Genel Başkan Bey Kemal ile anlaşamaz sık sık karşı karşıya gelirdik ama yeni genel başkan tam bir hayal kırıklığı oldu" dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' çıkışına da tepki göstererek, "Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti" dedi.

Son Dakika: 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü durağı Sivas oldu.

Sivas Tarihi Kent Meydanı'nda halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Sivas'ın kalbimizde yeri hep çok derin oldu. Sivas'a ikrarımız var. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka hayata geçireceğiz. Bir daha hiçbir insanımızın Sivaslı Nuri Demirağ'ın yaşadığı engellemeleri yaşamasına izin vermeyeceğiz.

Her alanda üretimimizi büyütüyor ve yatırıma olan isteği artırıyoruz. Bu ülkenin en büyük sermayesi insanıdır. Ne zaman bu anlayışı benimsediysek o zaman büyüme yoluna girmişizdir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi: Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti - Resim : 1

"GELDİ İKİ ÇÖZÜMÜN ÇİÇEĞİ"

  • Şu anda alanda 75 bin kişi var. Gençler bakın ne diyor (Pankartlar hakkında)
  • "Zalimin harcı yetmez iki cihanı toplasan bir Reis etmez"
  • "Kalite standartları gereği sadece Reis'e ve Hilmi Başkan'a oy veriyoruz."
  • "Seni deli gibi sevmek gençlerin ruhunda var."
  • "Geldi iki çözümün çiçeği"
  • "Özeniyorlar ama çözemiyorlar."
  • "Gençler hedefe kitlenmiş SİHA gibi sandıkları patlatacak."
  • "Siz uzaya mekik gönderdiniz de baş örtüsü kuyruğuna mı takıldı."
  • "Hızlı tren gibi hızına yetişemiyoruz Reis."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi: Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti - Resim : 2

"YÜRÜYEN MERDİVENE TERS BİNSE DE ÇORUM'U ÜLKE ZANNETSE DE BAY KEMAL'İN BİR ÜSLUBU VARDI"

İçimizi acıtan bir meseleyi sizlerle paylaşayım. Türkiye son 21 yılda birçok meseleyi çözdü. Tüm köylerimizin çehresini değiştirdik. Mesela Sivas'ı modern dünyanın en büyük imkanı olan hızlı trenle buluşturduk. Ama ne yaptıysak CHP'nin standardını bir türlü yükseltemedik. 

Bu partide zaman içinde söylemler değişti, hatta başkanlık koltuğunda oturanlar da değişti. Bu partide öyle yapısal bir arıza var ki her gelen gideni aratıyor.

Devrik Genel Başkan Bey Kemal ile anlaşamaz sık sık karşı karşıya gelirdik. Yürüyen merdivene ters binse de aday olduğu seçimler de kendine oy veremese de, Kuzey Kıbrıs’taki Maraş’ın adını daha önce hiç duymasa da yani siyasi hayatı boyunca bizi ve milletimizi pek çok kez güldürmüş olsa da yine de Bay Kemal’in kendisine göre bir tarzı, bir üslubu vardı. 13 kez Bay Bay Kemal yaptı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi: Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti - Resim : 3

"BU KADARINI BİZ DE BEKLEMİYORDUK"

Yeni genel başkanı ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Çapı, kalibresi hakkında pek bir fikir sahibi değildik ama projektörler üstüne çevrilince bu hali bizi de üzdü.

Açıkçası bu kadarını biz de beklemiyorduk. Oturduğu koltuğa bu kadar yakışmayacağını onu oraya getirenler bile bilemedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi: Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti - Resim : 4

BEDELLİ ASKERLİK ÇIKIŞI

Şimdi de çıkmış bedelli askerlik yapanlar bize oy vermesin, istemiyoruz demiş. Anlaşılan makamını bağışlayan ağababaları kulağını çekmiş ki kendini daha sonra düzeltmeye çalıştı. Biz 40 yıldır. Bölücü terörle mücadele eden ülkeyiz.

Eğer öyleyse ayrı bir felaketle, değilse başka bir oyunla karşı karşıyayız. Bedelli askerlik üzerinden gençlerimizi hedef almak zihniyet bozukluğunun işaretidir. Askerlik vazifesini bedelli olarak yapanlardan oy istemesin, varsın CHP genel Başkanı tüm bunları yaparken aynı zamanda bölücü örgütün uzantılarıyla DEM’lenmekten durmasın. Biz bölücülük ve bozgunculuk yapanlarla asla olmayacağız. Biz hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın milletimizin her bir ferdinin oyuna talibiz. CHP’nin mevcut durumuna bakıp da umudu sönen insanlarımızdan çok güçlü destek bekliyoruz. Hiçbir vatandaşımız bu çapsızlığa, bu vizyonsuzluğa mahkûm ve mecbur değildir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye’yi bölgesel ve küresel güç haline getirme azmimizle aziz milletimizin hizmetindeyiz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi: Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti - Resim : 5

RAMAZAN MESAJI

Ramazan’da tutacağınız oruçların şimdiden Allah katında kabul olmasını diliyorum. Rabbim bizlere ramazanın bayramı gelmeden 31 Mart’ta milli irade bayramına da birlikte olmayı hazin etsin inşallah. Sivaslı kardeşlerimin bu hususta tüm Türkiye’ye örnek olacağına inanıyorum.

Sivas’a da son 21 yılda günümüz rakamlarıyla toplam 197 milyar Tl tutarında yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin 677 adet derslik inşa ettik. Gençlik ve sporda 17 bin kişilik kapasiteli Yüksek öğretim yurtları inşa ettik. Sosyal yardımlarda ilimizdeki ihtiyaç sahipleri için 4,5 milyar TL’lik kaynak aktardık. Toplam 1415 yataklı 24 hastaneyle birlikte 61 adet sağlık tesis hizmete aldık. TOKİ vasıtasıyla 11 bin 619 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e 'bedelli askerlik tepkisi: Patavatsızlıktan öte zihniyet bozukluğunun işareti - Resim : 6

Kaynak: haberet.com

MSB duyurdu: Yurt dışına kaçmaya çalışan teröristler yakalandı İstanbullulara Bakan Uraoğlu'ndan müjde! 2 yeni metro hattı bu ay devrede Son dakika! Fahrettin Koca duyurdu: 8 bin işçi alınacak Bakan Tekin'den müfredat açıklaması