Son Dakika: Elon Musk çağrılara kulak vererek İsrail'in karanlığa gömdüğü Gazze için harekete geçti!

Elon Musk, İsrail'in ablukası altında olan Gazze'de elektrik ve internetin kesilmesinin ardından kendisine çağrıda bulunanlara kulak vererek Starlink uydularını, Gazze'de tanınmış uluslararası kuruluşlar için aktif hale getireceğini açıkladı.

Son Dakika: Elon Musk çağrılara kulak vererek İsrail'in karanlığa gömdüğü Gazze için harekete geçti!

İsrail, 7 Ekim tarihinden beri abluka altına aldığı Gazze'yi karanlığa boğmuş, elektrik, internet ve suyunu  kesmişti.

Dünden bu yana İsrail'deki sivil halktan ve kuruluşlardan haber almak güçleşirken sosyal medya kullanıcıları Elon Musk'a çağrı yaparak Starlink uydularını Gazze'ye yollamasını istedi.

Son Dakika: Elon Musk çağrılara kulak vererek İsrail'in karanlığa gömdüğü Gazze için harekete geçti! - Resim : 1

MUSK'TAN ÇAĞRILARA YANIT GELDİ

Elon Musk, bölgeye internet sağlayan Starlink uydularının Gazze'de tanınmış uluslararası kuruluşlar için aktif hale getirileceğini açıkladı.

Son Dakika: Elon Musk çağrılara kulak vererek İsrail'in karanlığa gömdüğü Gazze için harekete geçti! - Resim : 2

DÜNYA İLE İLETİŞİM KOPTU

Gazze Şeridi ile iletişimin kesildiği bildirildi. Filistin telekomünikasyon şirketi  "Jawwal",  sosyal  medya  hesabından yaptığı paylaşımda Gazze'deki tüm telefon ve internet hizmetlerinin sona erdiğini duyurdu. Paylaşımda, İsrail'in düzenlediği yoğun bombardıman nedeniyle bölgedeki altyapının zarar gördüğü ve "Gazze'nin dünya ile bağlantısının kesildiği" belirtildi.

Son Dakika: Elon Musk çağrılara kulak vererek İsrail'in karanlığa gömdüğü Gazze için harekete geçti! - Resim : 3

ELON MUSK'A ÇAĞRI

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, "Gazze için Starlink" etiketi altında buluşarak, Elon Musk'a Starlink uydularıyla Gazze'ye internet erişimi sağlaması konusunda çağrı yapmıştı.

Kaynak: haberet.com

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan Haberet'e özel açıklama! Haberet Büyük Filistin Mitingi'nde ABD’li yetkilinin 1 yıl arayla yaptığı açıklama Filistin ayrımcılığını özetledi Türk bayrağı dağıtan zabıta amiri bıçaklandı