Son dakika haberleri... Atama bekleyen öğretmenlere müjde! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız, öncelik deprem bölgesine

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, atama bekleyen öğretmenler için müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama bekleyen öğretmenlerden 45 bininin atanacağını ve öncelikli olarak afet bölgelerinde görevlendirileceklerini açıkladı.

Son dakika haberleri... Atama bekleyen öğretmenlere müjde! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız, öncelik deprem bölgesine

Atama bekleyen öğretmenlere için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güzel haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları yazdı:

"45 BİN YENİ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ"

"Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız.

 "ÖNCELİKLİ OLARAK AFET BÖLGELERİNDE GÖREVLENDİRECEĞİZ"
Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun."

SON DAKİKA! MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NDAN DA AÇIKLAMA GELDİ: ATAMA TAKVİMİ...
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi sonrası atama takvimiyle ilgili paylaşım yaptı. Özer "45 bin yeni öğretmen atama kararı ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. 

Recep Tayyip Erdoğan
Hatay'da aday listeleri konteyner muhtarlık duvarlarında! Cumhurbaşkanı Erdoğan depremin yıkım maliyetini açıkladı İYİ Parti'den HDP ziyareti açıklaması MSB duyurdu: 7 düzensiz göçmen yakalandı!