Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener DEM Parti'yi hedef aldı: Bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, teröre karşı ortak bildiriyi imzalamayan DEM Parti'yi hedef alarak "Adı sürekli olarak değişen; ama terörist başına duyduğu sevdası bir türlü değişmeyen, bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur" dedi. Partisinden istifa edenlere de seslenen Akşener, "Korkunun ecele faydası yok. Varsın bizi dört bir yandan ateşle sarsınlar" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener DEM Parti'yi hedef aldı: Bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur
  • Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
  • İYİ Parti yerel seçim adaylarının tanıtılarak başladığı toplantıda Akşener, geçtiğimiz hafta PKK terör örgütünce şehit edilen 12 Mehmetçik'i anarak sözlerine başladı.

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener DEM Parti'yi hedef aldı: Bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur - Resim : 1

"DÜN VERDİKLERİ SÖZLERİN, BUGÜN HESABINI VEREMİYORLAR"

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Düşünün ki; 24 saatte, 12 şehit verdiğimiz, millî bir acıda bile; kendi evlatlarına, millî yas ilan etmeyi çok gören bir büyük vicdansızlıkla, mücadele ediyoruz.

Terörle mücadelede bile; hamasetin arkasına sığınan, bir büyük ciddiyetsizlikle, mücadele ediyoruz!

Çok değil, daha 1 yıl önce; “Şu kadar terörist kaldı…” “Ayakkabı numaralarını bile biliyoruz…” “Terörü bitirdik…” diye, milletimize yalan söyleyen; dün verdikleri sözlerin, bugün hesabını veremeyen; bir büyük basiretsizlikle, mücadele ediyoruz. 

Ve ne yazık ki, sadece iktidarla da mücadele etmiyoruz… Biz aynı zamanda; milletin vicdanını temsil eden, bu kutlu çatının altında; PKK terörünü, aklama peşine düşenlerle de, mücadele ediyoruz!

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener DEM Parti'yi hedef aldı: Bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur - Resim : 2

"BİR SÖZDE SİYASİ PARTİNİN BİZİM GÖZÜMÜZDE SİYASİ MEŞRUİYETİ YOKTUR"

Terörist başına, methiyeler düzme yarışına girenlerle de, mücadele ediyoruz! Haine hain diyemeyen, sözde demokrasi havarisi riyakarlarla; Oy kazanma uğruna, bölücülüğe ses çıkaramayan; koltuk meraklısı fırsatçılarla da, mücadele ediyoruz!

İşte bu yüzden, İYİ Parti olarak; sonda söyleyeceğimizi, en başta söyleyelim. Adı sürekli olarak değişen; ama terörist başına duyduğu sevdası bir türlü değişmeyen, bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde, siyasi meşruiyeti yoktur!

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener DEM Parti'yi hedef aldı: Bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur - Resim : 3

"KÜRTLER MERTTİR, NAMUSLUDUR, VİCDANLIDIR"

Kürtler merttir, namusludur, vicdanlıdır. Bu vatanın has ve şerefli evlatlarıdır. Kürtlerin bir değeri diye pazarlanmak istenen bu cani bombalar patlatıp binlerce masumun canına kıydı. Bu mudur Kürtlerin değeri. Bizim için Kürtler, teröristleri savunan bir partiyle anılmasından daha değerlidir. 

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener DEM Parti'yi hedef aldı: Bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur - Resim : 4

'ÖZERKLİK' TEPKİSİ: EN ÇOK SİZİM SORUMLULUĞUNUZ VAR!

Açılım sürecinde utanmadan teröristten Gandhi çıkarmaya çalışanlardır. Oy uğruna şekilden şekilde giren partiler, kimi kapı arkasında kimi kapı önünde yapılan diplomasiler, her seçim öncesinde kapılarında paspas olan siyasetçilerdir. Maşanın da maşası olan bu siyasi parti görünümlü yapıyı her seçimde bir aktör haline getiren de bu kutuplaşma siyasetinin ta kendisidir. 

Bu siyasi partiyi bir aktör haline getiren de kutuplaşma siyasetidir. Biz buna karşı çıkıyoruz.

Çok ulusluluk çıkışlarına sessiz kalınıyorsa burada en çok sizin sorumluluğunuz var. Terörle mücadele etmek istiyorsanız, terörün gölgesinden kurtulun.

Terör siyasetinin önünü açıp, terörle iltisaklı kişilerin aday olmasına müsaade edip seçimden sonra kayyum atamayı bırakın. Milletimizi bu karagöz-hacıvat oyunundan vazgeçin.

Önümüzdeki seçimler bir milat olsun. YSK, terörle ilişkisi olan kişilerin aday olmasına müsaade etmesin. Biz varız. Hodri meydan."

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener DEM Parti'yi hedef aldı: Bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur - Resim : 5

İSTİFA EDEN PARTİLİLERİNE TEPKİ

Operasyonların dümenlerin ardı arkası kesilmiyor. Ne kadar önemli görmüşler bizi? Cepte görmüşler bizi. Maraba zennetmişler, değersiz zannetmişler. Sizi, bizi yok farzetmişler. Teşekkürler başkalarına edildi. Ama bitti. Korkunun ecele faydası yok. Varsın bizi dört bir yandan ateşle sarsınlar. Hiçbirimiz rant siyaseti yapmadık."

Kaynak: haberet.com

Starbucks bardağıyla yayına çıkan Meltem Günay sessizliğini bozdu KAAN için geri sayım Türkiye'nin İsveç kararı dünyada yankı uyandırdı Şehit babası oğlu ile son görüşmesini anlattı